• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Γαλλία: ΕΔ1
Με διαφορά μπροστά ο Rea
Νέα 28/09/2018 - 12:35

Χωρίς διάθεση για χρονοτριβή, ο Jonathan Rea πήρε αμέσως την πρώτη θέση στις ΕΔ1 στο Magny-Cours, αφήνοντας μάλιστα πολύ πίσω τον ανταγωνισμό.

 

Την ίδια ώρα, στο τέλος της επίσημης διαδικασίας, ο Leandro Mercado βγήκε σώος και αβλαβής από μια πολύ άσχημη πτώση, που οδήγησε σε κόκκινη σημαία.

 

Ο Rea σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:37,202 που ήταν έξι δέκατα κάτω από το ρεκόρ πίστας και μισό δευτερόλεπτο κάτω από το χρόνο του δεύτερου.

 

Ο χρόνος του Ιρλανδού ήρθε στην επανεκκίνηση των ΕΔ1, μετά την πτώση του Mercado που πέρασε πάνω από το εσωτερικό κερμπ και εκτινάχθηκε στον αέρα.

 

Ο οδηγός από την Αργεντινή, ευτυχώς, περπάτησε μόνος του μέχρι τα pits χωρίς βοήθεια, ενώ στα δυο τελευταία λεπτά που έμειναν ήταν σαν να βλέπαμε κατατακτήριες.

 

Σ’ αυτό το διάστημα ο Rea έκανε τον καλό του χρόνο, με την Kawasaki να κάνει το 1-2 χάρη στο 1:37,7 του Tom Sykes. Οι δυο τους ήταν και οι μόνοι κάτω από το 1:38.

 

Ακολουθεί το δίδυμο της Yamaha, με τον Michael Van der Mark στην 3η θέση και τον Alex Lowes στην τέταρτη.

 

Ο Lorenzo Savadori έβαλε την Aprilia του στην 5η θέση, ενώ ο Xavi Fores με την ιδιωτική του Ducati έκανε τον 6ο χρόνο.

 

Ο Chaz Davies συνεχίζει να έχει προβλήματα από το (διπλό) σπάσιμο της κλείδας του και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την έβδομη θέση.

 

Ο ντόπιος Loris Baz (BMW) ήταν 8ος, με τους Eugene Laverty (Aprilia) και Jordi Torres (MV Agusta) να κλείνουν τη δεκάδα.

 

Με προβλήματα ξεκίνησε η παρουσία του Marco Melandri στην Γαλλία, καθώς η Ducati του Ιταλού αντιμετώπισε πρόβλημα και δεν κατάφερε να γράψει χρόνο το πρωί.

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo πάει Ταϊλάνδη

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Ημερολόγιο 2019 (ενδεικτικό)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα