• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Ημερολόγιο 2019 (ενδεικτικό)
Εκτός το Brno, μέσα η Jerez;
Νέα 28/09/2018 - 09:43

Στο Ημερολόγιο Αγώνων για το 2019 των SBK-Motul δουλεύει αυτό το διάστημα η Dorna και οι πρώτες πληροφορίες ήρθαν λίγο πριν την έναρξη του Γύρου στο Magny-Cours σήμερα.

 

Σ’ αυτό, όπως φαίνεται, δεν θα έχουμε μεγάλες αλλαγές. Παραμένουν 13 οι Γύροι του Πρωταθλήματος, ενώ στη θέση του Brno μπαίνει η Jerez.

 

Το Πρωτάθλημα ξεκινά στα τέλη Φεβρουαρίου από το Phillip Island, όπως πάντα τα τελευταία χρόνια, ενώ στην ίδια πίστα θα έχουν γίνει και οι επίσημες δοκιμές.

 

Μετά την Ταϊλάνδη, ο πρώτος Ευρωπαϊκός Γύρος θα γίνει στην Aragon και μετά έχουμε το Assen και την Imola. Μάλιστα η διοργάνωση ήταν ευχαριστημένη φέτος από τον αρκετό κόσμο που πήγε στην Ιταλική πίστα.

 

Υπάρχει η σκέψη να προστεθεί μετά ένας Γύρος στην Jerez, με την Ισπανική πίστα να επιστρέφει μετά τη φετινή της απουσία. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, θα γίνει εις βάρος του Brno.

 

Τον Ιούλιο θα γίνει ο Αμερικανικός Γύρος στη Laguna Seca (μόνο για τη μεγάλη κατηγορία) και μετά θα ακολουθήσει το Misano.

 

Ο ένατος Γύρος λογικά θα γίνει στο Donington  Park, αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η συμμετοχή της πίστας.

 

Πάντως η πίστα στη Νότιο Ιρλανδία, την πατρίδα του Jonathan Rea, δεν είναι ακόμα έτοιμη, ενώ το Πρωτάθλημα δεν θα επιστρέψει (ακόμα) στη Ν. Αφρική παρά τα περί του αντιθέτου γραφόμενα νωρίτερα μέσα στη σεζόν.

 

Το Portimao είχε αύξηση στα εισιτήρια φέτος και μένει στο Ημερολόγιο, το οποίο θα κλείσει όπως και φέτος, με τους τρεις τελευταίους Γύρους σε Magny-Cours, Αργεντινή και Qatar.

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι το Magny-Cours ανανέωσε την παρουσία του στο Ημερολόγιο για μέχρι και το 2022.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Γαλλία: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Μια Ελληνίδα στην FIM WOMEN IN MOTORCYCLING

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα