• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: 23 Αγώνες χωρίς νίκη...
Κι αυτό, ελπίζω, κάτι να λέει στην Yamaha!
Νέα 23/09/2018 - 21:36

Ο Valentino Rossi ελπίζει ότι το αρνητικό ρεκόρ των 23 Αγώνων χωρίς νίκη στη μεγάλη κατηγορία, θα είναι αρκετό για να «ξυπνήσει» η Yamaha.

 

Το GP της Aragon, όπως περίμενε ο Vale, αποδείχθηκε δύσκολο. Ο Ιταλός ήταν μεν η καλύτερη Yamaha, αλλά μόλις 8ος και 15’’ από τον πρώτο.

 

Οι 23 Αγώνες χωρίς νίκη, είναι το μεγαλύτερο αρνητικό σερί στην ιστορία των μπλε και - δυστυχώς γι’ αυτούς - δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ.

 

Όταν του θύμισαν για το αρνητικό αυτό ρεκόρ, ο Valentino Rossi είπε: «Ελπίζω να είναι σημαντικό για την Yamaha ώστε ν’ αντιδράσει».

 

«Ίσως κάποιοι εκεί ψηλά να δουν το νούμερο και κάποιος ν’ αναρωτηθεί: γιατί;»

 

Κρατά τουλάχιστον το γεγονός ότι βελτιώθηκε σήμερα και παρά το ότι χτες έλεγε ότι δεν θα μπορούσε ούτε τη δεκάδα, τελικά τα κατάφερε.

 

«Κάναμε μεγάλες αλλαγές στη μοτοσυκλέτα κι ένοιωθα πολύ καλύτερα, ήδη από το ζέσταμα. Εν τέλει ο Αγώνας δεν ήταν και τόσο άσχημος για εμένα».

 

«Ξεκίνησα από πολύ πίσω αλλά μπόρεσα να έχω σταθερό ρυθμό και να μπω στη δεκάδα που δεν ήμουν σίγουρος ότι θα το κατάφερνα χτες».

 

«Έτσι έχει η κατάσταση τώρα. Αυτές είναι οι δυνατότητές μας. Ελπίζω να βελτιωθούμε».

 

Για να καταλάβει κανείς το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει η Yamaha, ο Vale τονίζει ότι:

 

«Την τελευταία φορά που ένοιωσα ότι κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά με την Μ1, ήταν το 2015 σε δοκιμές στην Aragon. Ήταν ακόμα εποχή Bridgestone...»

 

Όταν του ζήτησαν να θυμηθεί που ακριβώς είχαν σημειώσει πρόοδο τότε, ο Rossi είπε: «Δεν θυμάμαι... στο πλαίσιο και στο ψαλίδι νομίζω».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Η μάχη για τον Τίτλο

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Η σωστή διαχείριση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα