• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Η σωστή διαχείριση
Έφερε και την τρίτη θέση!
Νέα 23/09/2018 - 21:24

Το έλεγε από χτες ο Andrea Iannone: αν κατάφερνε να κάνει σωστή διαχείριση στα ελαστικά του, τότε θα είχε την ευκαιρία για κάτι καλό.

 

Κι αυτό ακριβώς έκανε στον Αγώνα. Μπορεί να χρειάστηκε η πτώση του Lorenzo για να φύγει από τη μέση ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος, αλλά το βάθρο είναι βάθρο.

 

Κι έχει μια ιδιαίτερα γλυκιά γεύση για τον Ιταλό οδηγό.

 

«Ήταν ένας καταπληκτικός Αγώνας για εμάς και πραγματικά πάλεψα με τα ελαστικά και ειδικά με το πίσω, γιατί ήταν σημαντικό να τα κρατήσω σε καλή κατάσταση».

 

«Δουλέψαμε πολύ καλά σε όλα τα ελεύθερα με τα φθαρμένα ελαστικά και στον Αγώνα προσπάθησα να μην πιέσω πολύ και ήταν η σωστή στρατηγική».

 

«Από την αρχή οι Marc και Dovi είχαν καλό ρυθμό, αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε να δώσω το 100% για να μείνω κοντά τους».

 

Το μόνο αρνητικό ήταν αυτό που και πάλι ο Iannone είχε επισημάνει στις δηλώσεις του από χτες: το γεγονός ότι στην ευθεία χάνει αρκετά.

 

Όταν στην 14, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις μάχες Dovi-Marquez πέρασε για λίγο μπροστά και μετά ήταν δεύτερος για να τον περάσει εύκολα στην πίσω ευθεία η Honda.

 

«Όταν με πέρασε ο Rins άρχισα να χάνω επαφή με τους μπροστά, αλλά παρέμεινα ψύχραιμος και είχα το νου μου στα ελαστικά».

 

«Λίγο πριν το τέλος κάλυψα τη διαφορά αλλά η Honda και η Ducati είναι πιο γρήγορες από εμάς στην ευθεία και αυτό είναι το μόνο αρνητικό σήμερα».

 

«Δουλέψαμε πολύ στο set-up με τα μαλακά ελαστικά όλο το Σ/Κ και βελτιωθήκαμε στην επιτάχυνση με το μαλακό κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: 23 Αγώνες χωρίς νίκη...

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Το ρίσκο «κλείδωσε» τη νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα