• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Η μάχη για τον Τίτλο
Δεν έχει τελειώσει ακόμα!
Νέα 23/09/2018 - 21:55

Μετά την πρώτη του νίκη από τον Ιούλιο και το Sachsenring και τους 72 βαθμούς διαφοράς από τον δεύτερο, ο Marc Marquez προειδοποιεί:

 

«Η μάχη για τον Τίτλο δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος και να πιστέψουμε ότι όλα έχουν τελειώσει».

 

«Το 2014 που σκεφτόμουν ότι έχει τελειώσει το Πρωτάθλημα είχα δυο πτώσεις στη σειρά. Μεγάλο λάθος. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».

 

«Στο MotoGP πολλά μπορεί να συμβούν: μηχανικά προβλήματα, ανθρώπινα λάθη, ο καιρός να παίξει ρόλο, κάποιος τραυματισμός».

 

Ο Marc, που σταμάτησε το νικηφόρο σερί των Ducati, συνέχισε λέγοντας:

 

«Έλεγα από χτες ότι ο Dovi και ο Jorge είναι οι πιο γρήγοροι, αλλά ο Dovi ήταν ταχύτερος από τον Lorenzo, ειδικά με τα φθαρμένα ελαστικά».

 

«Για εμένα το σκληρό πίσω δεν θα ταίριαζε με το στυλ μου. Δεν θα ένοιωθα άνετα, ειδικά στις εισόδους των στροφών».

 

«Η Honda και η Ducati είναι διαφορετικές μοτοσυκλέτες, αλλά στο τέλος οι χρόνοι μας ήταν ίδιοι. Ο Dovi ήταν δυνατός στο ένα μέρος της πίστας κι εγώ στο άλλο».

 

«Για του χρόνου πρέπει να βελτιωθούμε, να δουλέψουμε εγώ κι η Honda για  να γίνουμε η καλύτερη μοτοσυκλέτα κι ο καλύτερος οδηγός».

 

Ο Marc πιστεύει ότι έχει περιθώρια βελτίωσης και ότι στο MotoGP δεν χωρά ο εφησυχασμός.

 

«Φυσικά και μπορώ να βελτιωθώ. Κάθε χρόνο μαθαίνεις και πέρυσι έμαθα πολλά ακολουθώντας τον Dovi. Φέτος προσπάθησα να τα αντιγράψω και μπορούμε να τα βελτιώσουμε για του χρόνου».

 

«Πρέπει όμως να βελτιωθούμε μαζί: η ομάδα κι εγώ. Αυτό είναι το καλό στον αθλητισμό, διότι αν δεν βελτιωθείς ή αν δεν βρεις κάτι, θα είναι δύσκολα τα πράγματα».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Απλά θέλω να ξεχάσω

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: 23 Αγώνες χωρίς νίκη...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα