• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Το ρίσκο «κλείδωσε» τη νίκη!
Το είχα αποφασίσει απ’ όταν ξύπνησα!
Νέα 23/09/2018 - 20:35

Το ρίσκο του Marc Marquez να βάλει το μαλακό πίσω ελαστικό απέδωσε στις υψηλές θερμοκρασίες της Aragon, με τον Ισπανό να επιστρέφει στις νίκες.

 

Ο Marc ανέβηκε για πρώτη φορά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μετά τον Αγώνα στο Sachsenring, βάζοντας παράλληλα στοπ στο σερί των επιτυχιών της Ducati.

 

Και το πιο σημαντικό απ’ όλα, είναι ότι - πλέον - με 72 βαθμούς διαφοράς από τον Dovizioso, δεν έχει ιδιαίτερο άγχος για τη συνέχεια.

 

«Είχα ξυπνήσει το πρωί και είπα στον εαυτό μου ότι θα πάρω το ρίσκο. Δεν το είχα δοκιμάσει το μαλακό στη ζέστη, αλλά πίστευα ότι μπορώ να το διαχειριστώ».

 

«Ήταν η μόνη μου ευκαιρία για να παλέψω απέναντι στον Dovi. Όταν ήμουν πίσω του ένοιωθα άνετα».

 

«Στα μισά προσπάθησε να πιέσει αλλά παρέμενα εύκολα πίσω του και τον έβλεπα που γλιστρούσε, οπότε ήξερα ότι θα πάμε μαζί μέχρι τέλους».

 

Ο Marc έδωσε ωραίες μάχες με τον Dovi, αλλά στους δυο τελευταίους γύρους έδειξε την ανωτερότητά του και ξέφυγε μπροστά.

 

«Ήταν καταπληκτική μάχη, μια ακόμα καταπληκτική μάχη με τον Andrea. Αυτή τη φορά δεν ήθελα να περιμένω μέχρι την τελευταία στροφή».

 

«Στην 10, τη στροφή μου, ήμουν δυνατός και στην 12 τον πέρασα. Δεν ήταν εύκολο, αλλά τα κατάφερα».

 

«Ίσως η πιο ωραία στιγμή του Αγώνα ήταν στην 14, όταν μπήκαμε και είχαμε μια επαφή. Βγήκα στο πράσινο κομμάτι και όταν επιστρέψαμε ήταν εκεί ο Iannone».

 

«Ήταν ωραίο και συναρπαστικό να το ζεις και πάνω στη μοτοσυκλέτα. Μετά, στους δυο τελευταίους γύρους πίεσα και ήμουν πολύ συγκεντρωμένος».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Η σωστή διαχείριση

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δυο γύρους «φωτιά»!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα