• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο LORENZO σε σίριαλ της ισπανικής τηλεόρασης!
Ο Ισπανός θα υποδυθεί σε σίριαλ έναν διάσημο Πρωταθλητή σε αγώνες με γαϊδούρια!
Νέα 30/10/2009 - 13:25
Δανειζόμαστε απόσπασμα από το σχόλιο που δημοσίευσε ο Δημήτρης Διατσίδης στις 24/07 κατά το αγωνιστικό τριήμερο του Donington Park και ενώ οι φήμες περί μετακίνησης του Jorge Lorenzo στη Repsol Honda είχαν φουντώσει.

«Ο Jorge είναι ένας νέος άνθρωπος, πολύ φιλοσοφημένος και πολύ πιο ώριμος από ότι ίσως δείχνει σε πρώτη ματιά. Άλλωστε το τι δείχνει προς τα έξω, μπορεί να το ελέγχει και μέσω των μαθημάτων ηθοποιίας που έχει κάνει στο Λονδίνο! Ο Lorenzo ακολουθεί τις αρχές της 'Sophrology' όπως λέγεται μια τεχνική εξέλιξης της συνείδησης και με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να ξεπερνάει διάφορα προβλήματα που θα 'έριχναν' κάθε άνθρωπο, όπως ένας τραυματισμός ή μια ήττα – όπως αυτή από τον Valentino στην Βαρκελώνη». Aυτά έγραφε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης.

Λίγους μήνες μετά και με το μέλλον του νεαρού Ισπανού να έχει ξεκαθαρίσει καθώς θα παραμείνει για μία σεζόν ακόμα στη Yamaha, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με την άλλη πλευρά του πιτσιρικά, την καλλιτεχνική. Kαι αυτό γίνεται με αφορμή την είδηση που θέλει τον «Por Fuera» να παίρνει μέρος σε σίριαλ της ισπανικής τηλεόρασης!

Όπως, λοιπόν, έγινε γνωστό ο Lorenzo θα εμφανιστεί ως guest star σε δύο επεισόδια της σειράς «Red Eagle» που θα προβληθεί από το TVE.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο ρόλος που θα έχει καθώς θα υποδύεται τον Francisco Pulido, έναν διάσημο Πρωταθλητή του 17ου αιώνα σε αγώνες με γαϊδούρια!

«Πέρσι πέρασα 4 μήνες μαθαίνοντας τη μετάφραση. Αλλά είμαι πολύ ντροπαλός και δεν ήμουν τόσο άνετος, όσο είμαι πάνω στη μοτοσυκλέτα», λέει ο Lorenzo που αναφερόμενος στο ρόλο του προσθέτει: «Δεν είμαι ακόμα θρύλος στον πραγματικό κόσμο, όπως ο ήρωας που υποδύομαι. Προς το παρόν θα είμαι 'θρύλος' στην οθόνη».

Πάντως οι συμπρωταγωνιστές του έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από το ταλέντο του και τον επαγγελματισμό που επέδειξε...

 

Επόμενο άρθρο »

EDWARDS: Ενθουσιασμένος από την προοπτική συνεργασίας με τον Spies!

« Προηγούμενο άρθρο

Τέλος στην αγωνιστική του καριέρα έβαλε ο SHINYA NAKANO

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA