• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EDWARDS: Ενθουσιασμένος από την προοπτική συνεργασίας με τον Spies!
Επέλαση Τεξανών στη δορυφορική ομάδα της Yamaha.
Νέα 31/10/2009 - 08:31

Ο Colin Edwards είναι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από τη φετινή του πορεία στα MotoGP. Επίπλέον, το 2010 ο αναβάτης της Tech 3 θα έχει έναν ακόμα λόγο να είναι χαρούμενος. Ο Τεξανός είχε δηλώσει πως όνειρό του είναι μια ομάδα με αποκλειστικά Τεξανούς αναβάτες. Ιδού λοιπόν, που με την ένταξη του Ben Spies στην Tech 3, το όνειρο πραγματοποιείται.

 

"Θα έλεγα ότι η φετινή χρονιά ήταν αρκετά καλή για εμένα", δήλωσε ο Edwards. "Κάναμε μερικά λάθη, αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος. Στα περισσότερα Grand Prix ήμουν πέμπτος στην εκκίνηση και πέμπτος με την πτώση της καρώ σημαίας. Οι τέσσερις αναβάτες μπροστά από εμένα βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε άλλο πλανήτη! Πάντως, ακόμα δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε να τους φτάσουμε."

 

"Το Donington ήταν ένας από εκείνους τους αγώνες που ευχόσουν να μην έπρεπε να αγωνιστείς, διότι έβρεχε και τρέχαμε με ελαστικά για στεγνή πίστα. Αλλάξαμε ελαστικά στο grid, τα οποία δεν είχα χρησιμοποιήσει καθόλου όλο το σαββατοκύριακο. Επίσης, κάναμε αλλαγές στη ρύθμιση της ανάρτησης, αλλά γενικά ήταν ένα μεγάλο ρίσκο. Ρίξαμε το ζάρι και τελικά δικαιωθήκαμε. Είχα καλή αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα μου και αν είχα μερικούς ακόμα γύρους πιστεύω ότι θα μπορούσα να είχα περάσει και τον Dovizioso."

 

Σχετικά με την ομάδα και το νέο team mate του, ο Edwards δήλωσε: "Ταιριάζουμε ιδιαίτερα με τον Herve Poncharal (Team Manager), με Guy Coulon (Αρχιμηχανικός), αλλά και με ολόκληρη την ομάδα. Αν δεν ταιριάζεις, δεν έχει νόημα να είσαι μέρος μιας ομάδας. Είναι μια εύκολη ομάδα για εμένα, πολύ οργανωμένη και η συνεργασία με το εργοστάσιο της Yamaha είναι εξαιρετική. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω και την επόμενη χρονιά."

 

"Ο Ben Spies πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικός – είναι προφανές ότι έχει ιδιαίτερο ταλέντο. 'Ερχεται ξαναμμένος, μετά την επιτυχία του στα Superbike. Είναι ένας αναβάτης εξοικιωμένος με νίκες και δυνατές μάχες, οπότε δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιώδης που θα συνεργαστώ μαζί του."

 

Σχετικά με τον αγώνα της Valencia, που θα κλείσει τη φετινή σεζόν, ο Edwards σχολίασε: "Είναι σαν πάρτυ, η τελευταία στάση του τσίρκου. Όλοι είναι έτοιμοοι να γυρίσουν στο σπίτι αλλά ταυτόχρονα πρέπει να κάνουν και μια δουλειά. Ανυπομονώ για τον αγώνα της Valencia. Ο Ben θα εμφανιστεί σαν wildcard, ενώ θα είναι και ο τελευταίος αγώνας του James (Toseland). Συνήθως η Yamaha έχει καλές επιδόσεις στη συγκεκριμένη πίστα, οπότε περιμένω να έχουμε ένα καλό σαββατοκύριακο."

Επόμενο άρθρο »

PASINI: Υπογράφει συμφωνία με ομάδα της Moto2.

« Προηγούμενο άρθρο

Ο LORENZO σε σίριαλ της ισπανικής τηλεόρασης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA