• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Fenati: Έχασε την αγωνιστική του άδεια
Απολογείται σε FIM και FMI
Νέα 12/09/2018 - 10:10

Οι εξελίξεις στην περίπτωση του Romano Fenati συνεχίζονται με ραγδαίους ρυθμούς.

 

Τη Δευτέρα έχασε τη θέση του από την τωρινή του ομάδα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας έμαθε ότι έχασε και τη θέση του στην Forward το 2019.

 

Χτες έγινε γνωστό ότι η Ιταλική Ομοσπονδία ανακάλεσε την αγωνιστική του άδεια και δεν θα μπορεί να συμμετάσχει σε Αγώνες στη γειτονική μας χώρα.

 

Φυσικά δεν θα μπορεί ν’ αγωνιστεί και σε κανένα διεθνή Αγώνα μοτοσυκλέτας.

 

Επιπλέον, η Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας (FMI) κάλεσε τον Romano Fenati σε ακροαματική διαδικασία στις 14 Σεπτεμβρίου.

 

Εκεί θα έχει το δικαίωμα να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο.

 

Και δεν τελειώνουμε εκεί. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας (FIM) καλεί τον Ιταλό στα κεντρικά της, στη Γενεύη, για νέα ακροαματική διαδικασία.

 

Εκεί, ο Πρόεδρος Vito Ippolito θέλει ν’ ακούσει και την πλευρά του Fenati, προτού πάρει νέα μέτρα κατά του Ιταλού αναβάτη.

 

Ο ίδιος ο Fenati έχει πει ότι θα σταματήσει την καριέρα του. «Έκανα το χειρότερο λάθος της καριέρας μου», παραδέχτηκε σε Ιταλικά ΜΜΕ.

 

Το βέβαιο είναι ότι θα κάνουμε αρκετά χρόνια για να ξανακούσουμε το όνομα του Fenati σε Αγώνες Μοτοσυκλέτας. Αν το ξανακούσουμε τελικά.

 

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και σε πολλές χώρες πέραν της Ιταλίας, σε σημείο μάλιστα που κάποιοι να απειλούν τη ζωή του Fenati.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Έμαθαν από εμάς!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Γλίστραγα παντού!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα