• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Έμαθαν από εμάς!
Η Honda και η Ducati
Νέα 12/09/2018 - 10:33

Ο Valentino Rossi πιστεύει ότι η Honda και η Ducati έμαθαν από την Yamaha και προσάρμοσαν τις μοτοσυκλέτες τους ώστε να είναι πιο ομαλές.

 

Η Yamaha έχει να κερδίσει 22 Αγώνες στη μεγάλη κατηγορία, με τον εν σειρά τετρακύλινδρο μοτέρ της να χάνει συνεχώς από τους V4 των αντίπαλων εργοστασίων.

 

Το να γυρίσει η Yamaha σε V4 θα αποτελέσει μια τεράστια έκπληξη και στροφή από το εργοστάσιο, ενώ είναι μια αλλαγή τόσο κολοσσιαία, που θα πρέπει να ξεχάσει τις νίκες για τα επόμενα χρόνια.

 

Μετά από συνεχείς επισημάνσεις τα τελευταία δυο χρόνια ότι τα ηλεκτρονικά είναι το μεγάλο πρόβλημα, ο Rossi πρόσφατα παραδέχτηκε ότι:

 

«Είναι πιθανό να φταίει και ο κινητήρας. Πρέπει να πω ότι η Honda και η Ducati έχουν μάθει από εμάς».

 

«Πριν 3-4 χρόνια η Yamaha ήταν πολύ ομαλή και οι αντίπαλοί μας “ούρλιαζαν” και ήταν πολύ πιο επιθετικοί. Τώρα οι μοτοσυκλέτες τους είναι πιο κοντά σ’ εμάς».

 

«Όμως έχουν τον κινητήρα σε διάταξη V ενώ εμείς τον εν σειρά... ίσως είναι κι αυτό μέρος του προβλήματος. Ειλικρινά όμως, δεν ξέρω».

 

Όταν ρωτήθηκε και ο Vinales σχετικά, απάντησε: «Δεν ξέρω... δεν είμαι τεχνικός. Δεν ξέρω αν πρέπει ν’ αλλάξουμε σε V4».

 

Τα περισσότερα εργοστάσια στη μεγάλη κατηγορία έχουν V4 κινητήρα και μόνο η Yamaha με την Suzuki επιμένουν στους εν σειρά κινητήρες.

Επόμενο άρθρο »

Video: Ο Rossi για τον Fenati

« Προηγούμενο άρθρο

Fenati: Έχασε την αγωνιστική του άδεια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα