• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Fenati: Σταματάω τους Αγώνες
Μου επιτέθηκε 3 φορές και πήγε να με σκοτώσει
Νέα 11/09/2018 - 15:18

Λίγες ώρες μετά την απαράδεκτη ενέργειά του να αρπάξει τη μανέτα του φρένου της Suter του Stefano Manzi, ο Romano Fenati λέει ότι θα σταματήσει την καριέρα του.

 

Η είδηση έρχεται αφότου τον έδιωξε η Marinelli Snipers, ομάδα με την οποία αγωνίζεται φέτος στην Moto2, ενώ ακύρωσε το συμβόλαιό της μαζί του και η μελλοντική του ομάδα, η Forward.

 

Τώρα ο Fenati δηλώνει ότι δεν θ’ αγωνιστεί ξανά και ότι σταματά την καριέρα του! «Τελείωσα με το Πρωτάθλημα, δεν θ’ αγωνιστώ ξανά. Δεν είναι κόσμος αυτός για μένα, υπάρχει πολλή αδικία».

 

Και συνεχίζει ο Ιταλός, ο οποίος χωρίς να ψάξει δικαιολογίες, δίνει και τη δική του πλευρά των γεγονότων, που τον οδήγησαν στην απαράδεκτη ενέργειά του.

 

«Ναι, έκανα λάθος, είναι αλήθεια και ζητάω συγγνώμη απ’ όλους», λέει ο Fenati και συνεχίζει θυμίζοντάς μας ότι πέρυσι, στην Moto3, ήταν ένας από τους ελάχιστους οδηγούς που δεν είχαν τιμωρηθεί.

 

«Θέλετε να δείτε το κράνος και τη φόρμα μου; Υπάρχει μια μεγάλη μαύρη γραμμή... είναι απ’ τη γόμα του Manzi. Μου επιτέθηκε τρεις φορές κι αυτός επίσης θα μπορούσε να με σκοτώσει».

 

«Την τελευταία φορά το είχε κάνει 500 μέτρα πριν κι έτσι σκέφτηκα: θα σου δείξω ότι κι εγώ μπορώ να γίνω κακός και τότε θα καταλάβεις ίσως. Όμως ποτέ δεν σκέφτηκα να του κάνω κακό. Το ορκίζομαι».

 

Τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία, θέλουν τον δημόσιο εισαγγελέα του Rimini να εξετάζει την περίπτωση να ασκήσει δίωξη στον Fenati, με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας!

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Γλίστραγα παντού!

« Προηγούμενο άρθρο

Εξαίρετη η συμβολή του!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα