• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εξαίρετη η συμβολή του!
Ο Domenicali μιλά για τον Lorenzo
Νέα 11/09/2018 - 13:40

Η σχέση τους δεν είναι η καλύτερη δυνατή και πολλοί θεωρούν ότι ήταν ο Domenicali αυτός που δεν πίστεψε τον Lorenzo στις δύσκολες στιγμές του.

 

Άλλωστε δεν θα ξεχάσουμε τα συγχαρητήρια που προσπαθούσε να δώσει ο Domenicali στο parc ferme στον Lorenzo, με τον τελευταίο να τον αγνοεί επιδεικτικά.

 

Επιπλέον, πιο παλιά ο Domenicali, που είναι ο CEO της Ducati, είχε δηλώσει ότι «ο Jorge είναι ένας καλός οδηγός», για να απαντήσει αργότερα ο Lorenzo: «Δεν είμαι καλός οδηγός, αλλά Πρωταθλητής».

 

Πάντως ο Domenicali μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεισφορά του Jorge στην εξέλιξη της Desmosedici:

 

«Το ότι είχαμε αυτούς τους 20 μήνες τον Jorge, συν τους άλλους έξι Αγώνες που θα κάνουμε μαζί, μας έδωσε ένα τεράστιο πλεονέκτημα».

 

«Καταλάβαμε πολλά πράγματα για τη μοτοσυκλέτα και πιστεύω ότι όλη αυτή η δουλειά ήταν αποτέλεσμα της συνεισφοράς του, που επιβεβαίωσε αυτό που ο Dovi ήδη μας είχε δώσει».

 

Τέτοια παραδοχή ο Claudio Domenicali δεν είχε κάνει ποτέ!

 

«Έτσι, τώρα έχουμε μια τρομερά ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα κι όλα αυτά χάρη στην επένδυση που κάναμε. Βλέπω κι έναν Lorenzo διαφορετικό απ’ ότι πριν, τρομερά ανταγωνιστικό κι αποφασισμένο».

 

Το γεγονός όμως παραμένει και αυτή η ομάδα, το δίδυμο των οδηγών της Ducati που έχει έξι νίκες μέχρι στιγμής, θα χωρίσει τη νέα σεζόν.

 

«Με τον Andrea ήταν κανονικές συνομιλίες για την ανανέωση, ενώ με τον Jorge τα πράγματα πήγαν διαφορετικά απ’ ότι ελπίζαμε πριν δυο χρόνια. Τώρα όμως σκεφτόμαστε το μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Fenati: Σταματάω τους Αγώνες

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμαστής στην ΚΤΜ ο Pedrosa;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα