• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2: ΚΑΤ
Κυρίαρχος ο Pecco Bagnaia
Νέα 08/09/2018 - 19:00

Ο Pecco Bagnaia έδειξε και σήμερα ότι αποτελεί το φαβορί για τη νίκη στον αυριανό Αγώνα, παίρνοντας την pole position στην κατηγορία της Moto2.

 

Ο Ιταλός έχει τον πιο δυνατό ρυθμό και θέλει να πανηγυρίσει την 6η φετινή του νίκη μπροστά στους συμπατριώτες του.

 

Το 1:37,121 του χάρισε την πρώτη θέση και την πρώτη του pole στην Ιταλία και περιμένει αύριο να ολοκληρώσει τη δουλειά.

 

Φέτος, όσες φορές έχει ξεκινήσει από την pole position, έχει καταφέρει να πάρει και τη νίκη.

 

Δίπλα του θα είναι ο Marcel Schrotter που έχει αντίστοιχα καλό ρυθμό. Το ερωτηματικό είναι αν θα καταφέρει να τον μεταφέρει στον αυριανό Αγώνα.

 

Ο Γερμανός έχει δείξει εντυπωσιακό ρυθμό και στο παρελθόν, όμως κάθε φορά έχανε λίγο στον Αγώνα και δεν έχει καταφέρει να πάρει - ακόμα - το 1ο βάθρο της καριέρας του.

 

Ίσως αύριο το πετύχει, ξεκινώντας από την πρώτη σειρά της εκκίνησης. Εκεί θα βρίσκεται και ο Mattia Pasini.

 

Ο Ιταλός έχει κι αυτός καλό ρυθμό, αλλά παραδέχτηκε ότι οι Pecco και Schrotter έχουν το κάτι παραπάνω. Θα παλέψει πάντως για το βάθρο.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Fabio Quartararo με την Speed Up, υπολογίσιμος - όπως έχει αποδείξει φέτος - όταν δουλεύει καλά η μοτοσυκλέτα του.

 

Στο τέλος ο Brad Binder έκανε έναν καλό χρόνο και ανέβηκε στην 5η θέση, όντας η καλύτερη ΚΤΜ, με τον Jorge Navarro να κλείνει τη 2η σειρά.

 

Από την 7η θέση θα προσπαθήσει να πάρει ένα τέταρτο συνεχόμενο βάθρο ο Luca Marini, ενώ μαζί του στην τρίτη σειρά θα είναι ο Marquez και ο Oliveira.

 

Ο τελευταίος θέλει ακόμα μια δυνατή εκκίνηση, όπως έχει κάνει στο παρελθόν, για να βρεθεί γρήγορα μπροστά και ν’ ακολουθήσει τους Bagnaia-Schrotter που δείχνουν ότι θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν.

 

Τη δεκάδα συμπληρώνει ο Joan Mir που ανοίγει την 4η σειρά και θα έχει δίπλα του τον Xavi Vierge και τον πολύ καλό Augusto Fernandez.

Επόμενο άρθρο »

Με πέτρα στο μάτι!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Pole Position & ρεκόρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα