• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano: Τα στατιστικά
Θα «τριτώσει» το καλό για την Ducati;
Νέα 08/09/2018 - 15:30

- Ο Marquez έχει μια διαφορά 59β από τον δεύτερο στη βαθμολογία Rossi. Είναι η μεγαλύτερη διαφορά μετά από 11 Αγώνες από το 2014 και το +77 του Marquez επί του Pedrosa.

 

- Ο Marc έχει πέντε συνεχόμενα βάθρα μετά το Mugello. Αν πάρει βάθρο και στο Misano, θα έχει 6 συνεχόμενα για πρώτη φορά από το 2014 και μετά.

 

- Ο Dovi έφτασε τα 87 βάθρα στην καριέρα του με την 3η θέση στην Αυστρία, δυο λιγότερα από τον 3 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Luigi Taveri και τον 2 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Casey Stoner.

 

- Η Yamaha είναι χωρίς νίκη για 21 συνεχόμενους Αγώνες. Αν δεν νικήσει ούτε στο Misano, θα ισοφαρίσει το μεγαλύτερο αρνητικό σερί της ιστορίας της, που ήταν 22 Αγώνες χωρίς νίκη (15 το 1997 και 7 στην αρχή του ’98).

 

- Η Ducati έχει κερδίσει τους δυο τελευταίους Αγώνες. Δεν έχουν τρεις συνεχόμενες νίκες από το 2008 και μετά.

 

- Ο Dani Pedrosa είναι χωρίς βάθρο για 11 συνεχόμενους Αγώνες. Κάτι αντίστοιχο δεν έχει συμβεί ποτέ στην καριέρα του, παρά μόνο το 2001 όταν και έκανε ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία.

 

- Από το Mugello (που νίκησε) και μετά, ο Jorge Lorenzo έχει πάρει 114β, ενώ το ίδιο διάστημα ο Marquez είχε 106β και ο Dovi 83β. Στους πρώτους πέντε Αγώνες της χρονιάς όμως, ο Jorge είχε μόλις 16β!

 

- Ο Syahrin προηγείται στο Πρωτάθλημα των Rookies με 24β, ενώ Morbido (22β) και Nakagami (11β) ακολουθούν. Ο Syahrin ήταν δεύτερος πέρυσι στον Αγώνα της Moto2, που είναι και το καλύτερό του αποτέλεσμα σε GP.

 

- Από τους φετινούς rookies, μόνο ο Luthi έχει πάρει νίκη, πέρυσι στο Misano. Κανονικά ο Ελβετός τερμάτισε 2ος, αλλά αργότερα τιμωρήθηκε ο νικητής Aegerter.

 

- Ο Tom Luthi έγινε 32 χρονών την Πέμπτη πριν την έναρξη του GP στο Misano.

Επόμενο άρθρο »

Νέα χρώματα για την SKY VR46

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα