• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3: ΚΑΤ
Η κυριαρχία του Martin συνεχίζεται!
Νέα 08/09/2018 - 14:48

Χωρίς αντίπαλο «παίζει» στις κατατακτήριες δοκιμές της Moto3 ο Jorge Martin, με τον Ισπανό να παίρνει την 8η φετινή του pole position!

 

Ο Ισπανός ήταν πολύ πιο δυνατός από κάθε άλλον στο τελευταίο κομμάτι της πίστας κι εκεί ήταν που έκανε τη διαφορά από τους αντιπάλους του.

 

Έτσι, κράτησε πίσω του τον Gabriel Rodrigo για τρία δέκατα, με τον οδηγό από την Αργεντινή να επιστρέφει στην πρώτη σειρά της εκκίνησης μετά τους Γύρους σε Qatar και Αργεντινή.

 

Ο Rodrigo πίεσε στον τελευταίο του γύρο, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει τους χρόνους του Martin στο τελευταίο κομμάτι.

 

Το ίδιο ισχύει και για τον τρίτο, τον Aron Canet που ξεπέρασε μια πτώση και έκανε το 1:42,270 για να επιστρέψει κι αυτός στην πρώτη σειρά μετά από αρκετό καιρό (Τέξας).

 

Τη δεύτερη σειρά θ’ ανοίξει ο Fabio di Giannantonio που ήταν και αυτός στους πρωταγωνιστές στα τελευταία συναρπαστικά λεπτά των κατατακτηρίων.

 

Πίσω του άλλοι δυο Ιταλοί, ο Enea Bastianini και ο Marco Bezzecchi που δεν ήταν χαρούμενος με το αποτέλεσμά του.

 

Πάντως ο Bezzecchi κέρδισε μια θέση στο τέλος, μετά την τιμωρία του Jakub Kornfeil επειδή ξεπέρασε τα όρια της πίστας στην τελευταία στροφή.

 

Ο Τσέχος είχε κάνει χρόνο που τον έβαζε στη δεύτερη θέση, όμως μετά την τιμωρία του υποχώρησε στην 9η, πίσω και από τους Bulega και Dalla Porta.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Ayumu Sasaki, αφήνοντας πίσω του για 84χιλ τον Jaume Masia που παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε χτες, ήταν ανταγωνιστικός σήμερα.

Επόμενο άρθρο »

Misano: Τα στατιστικά

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα