• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΚΑLLIO: Rookie της χρονιάς.
Ο αναβάτης της Pramac Ducati κερδίζει τον Τίτλο του καλύτερου νεοφερμένου στα MotoGP.
Νέα 28/10/2009 - 08:14

Η δέκατη θέση στον αγώνα της Μαλαισίας εξασφάλισε στον Mika Kallio τον Τίτλο Rookie της χρονιάς για φέτος. Ο Φινλανδός κατέκτησε τη συγκεκριμένη διάκριση όντας 26 βαθμούς μπροστά από τον team mate του, Nicolo Canepa στην κατάταξη του Πρωταθλήματος.

 

Η καλύτερη φετινή επίδοση του Kallio ήταν η έβδομη θέση στον αγώνα του San Marino, όπου ο 26χρονος αγωνίστηκε με την εργοστασιακή Ducati αντικαθιστώντας τον Casey Stoner. Επίσης, ο Φινλανδός πάλεψε δυνατά για την έκτη θέση στον αγώνα του Assen, μια πτώση όμως του στέρησε έναν καλό τερματισμό.

 

Παρόλα αυτά, ο Kallio δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα πρόσφατα αποτελέσματά του και θέλει να αφήσει καλές εντυπώσεις, πετυχαίνοντας μια καλή επίδοση στο Grand Prix της Valencia.

 

"Είμαι απογοητευμένος από το πως εξελίχτηκαν τα πράγματα στον αγώνα", είπε ο Kallio για το Grand Prix της Sepang. "Στο στεγνό θα είχαμε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά σε αυτές τις συνθήκες δεν είχα καμία εμπιστοσύνη στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας, ώστε να επιταχύνω δυνατά.Αντίθετα, στα φρένα η μοτοσυκλέτα συμπεριφερόταν πολύ καλά. Πάντως, στην Valencia θέλω να κάνω πολύ καλύτερο αγώνα."

Espargaro
Espargaro

 

Από την άλλη πλευρά, τις εντυπώσεις έκλεψε και πάλι ο Aleix Espargaró, που ισοφάρισε το μέχρι τώρα καλύτερο τερματισμό του στα MotoGP. Τόσο στο Misano όσο και στην Sepang, ο Ισπανός πήρε την 11η θέση αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την επόμενη χρονιά, που θα οδηγεί μόνιμα για την Pramac Ducati.

 

"Στους πρώτους πέντε γύρους ήμουν πολύ αργός, αλλά προτίμησα να μην πάρω ανόητα ρίσκα και προσπάθησα να καταλάβω τις αντιδράσεις της μοτοσυκλέτας μου", δήλωσε ο Ισπανός. "Από τον έκτο γύρο έβαλα στόχο το group των αναβατών με τους Colin Edwards, Alex de Angelis, Mika Kallio και Loris Capirossi. Σιγά – σιγά τους πλησίασα και κατάφερα να περάσω τους πρώτους δύο. Είναι κρίμα που δεν ξεκίνησα καλά, διότι πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω παλέψει για μια καλύτερη θέση. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για την εξαιρετική δουλειά που κάνει και για την ευκαιρία που μου δίνουν να προετοιμαστώ για την επόμενη χρονιά", ολοκλήρωσε ο Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

CAPIROSSI: Απογοητευμένος από τον αγώνα της Sepang.

« Προηγούμενο άρθρο

ΒΕΝ SPIES: TEXAS TERROR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα