• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CAPIROSSI: Απογοητευμένος από τον αγώνα της Sepang.
Ο Ιταλός περίμενε καλύτερες επιδόσεις στη Μαλαισία.
Νέα 28/10/2009 - 09:08

Ο αναβάτης της Rizla Suzuki, Loris Capirossi ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από τον τερματισμό του στην ένατη θέση του αγώνα της Sepang, ενώ είχε ξεκινήσει πέμπτος στο grid.

 

Ο Ιταλός ξεκίνησε καλά τον αγώνα και μετά τις δύο πρώτες στροφές βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Παρόλα αυτά, η έλλειψη πρόσφυσης στο βρεγμένο προβλημάτισε ιδαίτερα τον Capirossi με αποτέλεσμα να υποχωρήσει σταδιακά και τελικά να τερματίσει στην ένατη θέση.

 

"Δεν έχω να δηλώσω και πολλά πράγματα για τον αγώνα. Είμαι πολύ απογοητευμένος", δήλωσε ο Capirossi. "Η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά αυτό το σαββατοκύριακο και περιμέναμε να έχουμε έναν καλό αγώνα. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως τα θέλαμε."

 

"Η ρύθμιση για τη βρεγμένη πίστα ήταν αρκετά καλή, αλλά στους πρώτους δέκα γύρους δεν είχα καθόλου αίσθηση από τα ελαστικά μου. Έπεσα στη 13η θέση, αλλά μετά κατάφερα να περάσω τέσσερις προπορευόμενους αναβάτες και να τερματίσω ένατος. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και θεωρώ ότι ήμασταν άτυχοι λόγω των συνθηκών. Δυστυχώς όμως, στους αγώνες συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις", ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

Επόμενο άρθρο »

NAKANO: Αποσύρεται από την αγωνιστική δράση;

« Προηγούμενο άρθρο

ΚΑLLIO: Rookie της χρονιάς.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα