• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
TOSELAND: Πνιγμένος στη νεροποντή της Sepang.
Εφιαλτικός ο αγώνας της Μαλαισίας για το Βρετανό.
Νέα 27/10/2009 - 09:46

Ο James Toseland θέλει να ξεχάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον αγώνα της Μαλαισίας, όπου τερμάτισε τελευταίος, ιδιαίτερα προβληματισμένος από τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Ο αναβάτης της Tech 3 Yamaha ποτέ δε βρήκε την εμπιστοσύνη που επιθυμούσε από τη μοτοσυκλέτα του στον αγώνα της Κυριακής, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αποδώσει στην πλημμυρισμένη πίστα.

 

Στο τέλος, ο Toseland τερμάτισε 34 ολόκληρα δευτερόλεπτα πίσω από τον αναβάτη της Scot Honda, Gabor Talmacsi και δύο λεπτά πίσω από το νικητή του αγώνα, Casey Stoner. "Όταν είδα τη βροχή σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι καλό, διότι ολόκληρο το σαββατοκύριακο στο στεγνό προβληματιστήκαμε έντονα. Τελικά αγωνίστηκα με τις βασικές ρυθμίσεις για βρεγμένη πίστα, αλλά τα προβλήματα συνέχισαν, ανεξαρτήτως συνθηκών", δήλωσε ο Βρετανός.

 

"Δεν είχα καθόλου πρόσφυση από το πίσω μέρος καθώς επίσης και καμία εμπιστοσύνη στην είσοδο της στροφής. Κατά συνέπεια, η ταχύτητά μου μέσα στη στροφή ήταν πολύ χαμηλή για να πραγματοποιήσω ένα αξιοπρεπές γυρολόγιο. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να κάτσω στο τέλος και να περιμένω να τελειώσει ο αγώνας", συμπλήρωσε ο Toseland.

 

"Προσπάθησα πολύ αλλά ήταν αδύνατο να πάω πιο γρήγορα με την αίσθηση που μου έδινε η μοτοσυκλέτα. Ήταν ένα δύσκολο σαββατοκύριακο, αλλά θα προσπαθήσω να κλείσω τη χρονιά με μια καλή επίδοση στην Valencia", ολοκλήρωσε ο Toseland, που αποχωρεί από τα MotoGP και μετακινείται στην ομάδα της Yamaha στα WSBK.

Επόμενο άρθρο »

ΒΕΝ SPIES: TEXAS TERROR

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: "Το Πρωτάθλημα του 2010 θα είναι πολύ δύσκολο."

Χορηγοί