• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: "Το Πρωτάθλημα του 2010 θα είναι πολύ δύσκολο."
Ο Πρωταθλητής αναλογίζεται τον ανταγωνισμό της επόμενης σεζόν.
Νέα 27/10/2009 - 08:59

Ο Valentino Rossi δεν πρόλαβε να απολαύσει τον έβδομο Τίτλο του στη Μεγάλη Κατηγορία και οι σκέψεις του πήγαν αμέσως στον ανταγωνισμό που θα κληθεί να αντιμετωπίσει την επόμενη χρονιά. Ο Ιταλός που κατέκτησε τον ένατο Παγκόσμιο Τίτλο του στη Μαλαισία παραδέχτηκε ότι περιμένει ο ανταγωνισμός στο Πρωτάθλημα του 2010 να είναι σκληρότερος από ποτέ.

 

Όμως, ο 30χρονος πλέον Rossi, τόνισε ότι θα είναι απόλυτα προετοιμασμένος να αναχαιτίσει τις επιθέσεις των Jorge Lorenzo, Casey Stoner και Dani Pedrosa. "Πιστεύω ότι του χρόνου τα πράγματα θα είναι πολύ, πολύ δύσκολα. Οι μοτοσυκλέτες δεν έχουν μεγάλες διαφορές σε απόδοση και πιστεύω ότι ο Τίτλος θα κριθεί και πάλι ανάμεσα σε εμένα και τους Lorenzo, Stoner και Pedrosa. Με τον μεγαλύτερο αντίπαλο να βρίσκεται μέσα στην ομάδα μου, τα πράγματα δε θα είναι εύκολα", δήλωσε ο Rossi.

 

Παρόλα αυτά, ο Ιταλός τόνισε ότι το κίνητρό του για παραμονή στην κορυφή είναι υψηλότερο από ποτέ. "Νιώθω ότι το κίνητρο και η πρόκληση είναι μεγαλύτερα από ποτέ. Έχω ακόμα μεγάλο πάθος για να οδηγώ γρήγορα και να βελτιώνομαι όσο και για να νικάω. Πάντα απολαμβάνω τη δουλειά με την ομάδα μου καθώς και την οδήγηση στην πίστα."

 

"Είμαι πλέον 30 αλλά ακόμα νιώθω εκπληκτικά συναισθήματα από το συναγωνισμό και την επιτυχία στους αγώνες. Το πάθος μου για τις μοτοσυκλέτες είναι αυτό που με κάνει να απολαμβάνω κάθε αγώνα και με βοηθάει να πιέζω στο όριο, παρότι είμαι πλέον από τους μεγαλύτερους σε ηλικία αναβάτες", δήλωσε ο Πρωταθλητής.

 

"Πρέπει να προετοιμαστώ σκληρότερα και να δουλέψω περισσότερο. Επίσης, πρέπει να μείνω απόλυτα συγκεντρωμένος, αλλά απολαμβάνω αυτό που κάνω, όσο ποτέ. Στο παρελθόν τα πράγματα πιο απλά και οι αντίπαλοί μου πιο εύκολοι", ολοκλήρωσε ο Rossi.

Επόμενο άρθρο »

TOSELAND: Πνιγμένος στη νεροποντή της Sepang.

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Aπό τον MERKEL στον SPIES

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα