• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Το πάθημα μάθημα!
Δεν μπορείς πάντα να είσαι τέλειος
Νέα 12/08/2018 - 22:53

Η τρίτη θέση στην πίστα που η Ducati δεν έχει χάσει ποτέ, στην Αυστρία, είναι ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένο τον Andrea Dovizioso.

 

«Όταν μπορείς περισσότερα αλλά δεν τα καταφέρνεις, τότε είναι λογικό να είσαι απογοητευμένος. Δεν ήμουν όσο ανταγωνιστικός θα ήθελα».

 

«Από το ξεκίνημα δεν κατάφερα να είμαι στη θέση που ήθελα. Όταν με πέρασε ο Marquez έπεσα στην 6η και μετά ανέκαμψα στην 3η και τότε ξεκίνησε ο Αγώνας».

 

«Δεν περίμενα από τον Marc να είναι τόσο επιθετικός από την αρχή και ανησύχησα. Μετά από μερικούς γύρους όμως, είδα ότι δεν ήταν πιο γρήγορος από εμάς».

 

«Ήμουν πίσω από τον Lorenzo και προσπαθούσα να τον περάσω αλλά δεν τα κατάφερα. Ήταν δυνατός στα φρένα και αργός μέσα στις στροφές».

 

«Στην προσπάθειά μου να τον περάσω πίεσα αρκετά τα ελαστικά μου και μετά το πλήρωσα».

 

Κι αυτό φάνηκε δέκα γύρους πριν από το τέλος, στο άνοιγμα της γραμμής του.

 

«Τα ελαστικά με απογοήτευσαν αλλά είναι αδύνατον να πω αν ζήτησα παραπάνω από αυτά, ή απλά έκανα τη λάθος επιλογή».

 

«Με μόλις δυο περιόδους στο στεγνό λάθη γίνονται, δεν μπορείς πάντα να είσαι τέλειος. Πρέπει να μάθουμε απ’ αυτό. Κάποιες φορές ερμηνεύεις σωστά τα πράγματα κι άλλες όχι».

 

Μετά το τέλος του σημερινού Αγώνα, ο Dovi είναι τέταρτος στη βαθμολογία, ένα βαθμό πίσω από τον Lorenzo και 72β πίσω από τον πρωτοπόρο Marquez.

 

«Δεν υπάρχει νόημα να κοιτάμε τον Marc τώρα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πιάσουμε τον Valentino και να παλέψουμε με τον Jorge».

 

Τέλος, του είπαν ότι ο Marquez δήλωσε χαρούμενος που ο Jorge θα φύγει από την Ducati τη νέα χρονιά και θα πάει στη Honda.

 

«Προτού απαντήσω σ’ αυτό, προτιμώ να δω πως θα τα πάει μ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα», είπε χαμογελώντας ο Dovi.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Καλύτερα απ’ ότι περίμενα!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Καλύτερα να χάνεις 5β

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα