• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HAYDEN: Ικανοποιημένος από την 5η θέση.
Καλός αγώνας για τον Αμερικάνο στην Sepang.
Νέα 27/10/2009 - 08:12

Ο Nicky Hayden έκανε μια καλή εμφάνιση στο Grand Prix της Μαλαισίας παίρνοντας την πέμπτη θέση. Ο Αμερικάνος θέλει να κλείσει με καλά αποτελέσματα, μια χρονιά που ήταν για τον ίδιο γεμάτη δυσκολίες και ατυχίες.

 

"Ήταν ένας περίεργος αγώνας διότι η βροχή ξέσπασε λίγο πριν την εκκίνηση και κυριολεκτικά έπνιξε την πίστα. Ευτυχώς, καταφέραμε να ξεκινήσουμε, αλλά στην αρχή δεν μπορούσα να πιέσω. Φοβόμουν πολύ, ειδικά στο φρενάρισμα και αρκετοί αναβάτες με προσπέρασαν. Όταν βρήκα το ρυθμό μου, άρχισα να ευχαριστιέμαι πραγματικά τον αγώνα", δήλωσε ο Αμερικάνος.

 

"Μπόρεσα να παλέψω και να περάσω κάποιους αναβάτες, κλείνοντας τη διαφορά μου με την κορυφή, αλλά τελικά δεν μπόρεσα να φτάσω το group των Rossi και Lorenzo και να παλέψω για το βάθρο. Μετά άρχισε να με πλησιάζει ο Chris Vermeulen, που είναι σπεσιαλίστας στο βρεγμένο και πίεσα όσο μπορούσα για να βεβαιωθώ ότι δε θα με περάσει", πρόσθεσε ο Hayden.

 

"Η πέμπτη θέση σε έναν αγώνα με τόσο άσχημες συνθήκες δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι ήμουν σε μειονεκτική θέση σε σχέση με κάποιους αναβάτες που είχαν οδηγήσει ξανά στη Μαλαισία με βροχή. Κάποιες ρυθμίσεις μας σχετικά με το φρενάρισμα του κινητήρα ήταν λανθασμένες και σε ορισμένες στορφές είχαμε πρόβλημα. Συνολικά όμως η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά", ολοκλήρωσε ο αναβάτης της Marlboro Ducati.

Επόμενο άρθρο »

ROSSI... 4ετίας;

« Προηγούμενο άρθρο

FIAT YAMAHA: Έπαινοι για τον Rossi.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα