• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI... 4ετίας;
«Δεν μπορώ να βγω σε σύνταξη από τα 31 μου...»
Νέα 27/10/2009 - 08:46

Το μέλλον του Valentino Rossi απασχολεί πολλούς, καθώς η απόφασή του για το τι θα κάνει μετά το 2010, οπότε και λήγει το υπάρχον συμβόλαιο που έχει με τη Yamaha, θα επηρεάσει συνολικά τον χώρο των MotoGP.

«Το 2011 οι συνθέσεις των ομάδων μπορεί να αλλάξουν ριζικά ή να παραμείνουν ίδιες. Πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα κάνω εγώ», είπε ο 30χρονος πολυπρωταθλητής που πάντως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει για ακόμα μια 4ετία: «Πιστεύω ότι είμαι σε θέση να τρέξω σε υψηλό επίπεδο για ακόμα 3 - 4 χρόνια. Σίγουρα δεν μου αρέσει να βγω σε σύνταξη από τα 31 μου».

Το συμβόλαιό του με τη Yamaha λήγει στα τέλη του 2010 και ήδη οι πληροφορίες θέλουν την Ducati να έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκησή του.

Η Yamaha βλέποντας όσα γράφονται στον Τύπο περί ύπαρξης προσύμφωνου συνεργασίας, έχει βάλει τα μεγάλα μέσα προκειμένου να πείσει τον Rossi να κλείσει την καριέρα του μαζί της.

Στο Estoril o Masao Furusawa του ζήτησε να μείνει στη Yamaha μέχρι το τέλος της καριέρας του, ενώ τον τελευταίο καιρό, όπως γράφουν οι Ιταλοί, έχουν πέσει από δίπλα ο Lin Jarvis που προσπαθεί να αποσπάσει το «ναί» του Doctor.

«Μου ζήτησαν να κλείσω την καριέρα μου στη Yamaha και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει αυτή η ιδέα. Μου χουν προτείνει διετές συμβόλαιο. θα δούμε του χρόνου...», επανέλαβε ο Rossi που αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του τον Ιούνιο του 2010 (τουλάχιστον έτσι έχει πει ο ίδιος).

Επόμενο άρθρο »

WSBK: Aπό τον MERKEL στον SPIES

« Προηγούμενο άρθρο

HAYDEN: Ικανοποιημένος από την 5η θέση.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα