• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FIAT YAMAHA: Έπαινοι για τον Rossi.
Μεγάλη ικανοποίηση για τη φετινή πορεία.
Νέα 27/10/2009 - 07:33

Η διοίκηση της Yamaha έδωσε τα συγχαρητήριά της στον Valentino Rossi για την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος και ένατου συνολικά στην καριέρα του.

 

Τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους δύο αναβάτες της ομάδας σχολίασε ο Lin Jarvis. Επίσης, ανέφερε ότι η απόφαση του Rossi να μεταβεί στην Yamaha το 2004 ήταν μάλλον η σημαντικότερη στην ιστορία του εργοστασίου. "Όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά για να φέρει τον Valentino στην Yamaha και είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί σε ολόκληρη την αγωνιστική ιστορία του εργοστασίου", δήλωσε ο Jarvis, διευθύνων σύμβουλος της Yamaha Motor Racing.

 

"Ο Valentino έχει κερδίσει πλέον τέσσερις Τίτλους με την Yamaha, κάτι το οποίο είναι εκπληκτικό και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Τα συγχαρητήριά μου στον Vale, στον Davide (Brivio) και σε όλη την ομάδα. Η δουλειά τους είναι εκπληκτική. Δε νομίζω ότι μπορώ να πείσω τον Valentino να συνεχίσει να αγωνίζεται και μετά το 2010, αυτό εξαρτάται από εκείνον. Αν θέλει να συνεχίσει, σίγουρα θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να μείνει στην Yamaha", πρόσθεσε ο Jarvis. Όπως λέει και ο ίδιος ο Vale, θα αποφασίσει για το μέλλον του στα μέσα της επόμενης χρονιάς και ελπίζω ότι θα συνεχίσει με την Yamaha. Έχει υπάρξει ένας εξαιρετικός πρεσβευτής."

 

"Προφανώς, το να έχουμε δύο αναβάτες που αγωνίζονται αμφότεροι για το Πρωτάθλημα είναι κάτι ιδιαίτερα αγχωτικό για όλους και είμαι πολύ ικανοποιημένος που φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Νομίζω ότι η συμπεριφορά και η ωριμότητα των αναβατών μας ήταν εξαιρετική", ολοκλήρωσε ο Jarvis.

 

Ο Masao Furusawa, επικεφαλής της Yamaha σε μηχανολογικά θέματα, εξήγησε και εκείνος την ικανοποίηση από τη συνεργασία του με τον Rossi. "Ο Valentino πάντα μας βοηθάει, όχι μόνο στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, αλλά και στη ρύθμισή της. Επίσης, με βοηθάει με φιλοσοφικές νύξεις! Εκτός πίστας είμαστε καλοί φίλοι, παρά τη διαφορά ηλικίας", δήλωσε ο Furusawa.

 

"Ο Valentino είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός αναβάτης για την Yamaha, όπως είναι και o Jorge. Ο Valentino όμως αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι του πάζλ. Έχω δουλέψει μαζί του για έξι χρόνια και είχαμε μερικές άτυχες στιγμές, όπως το 2006 και το 2007. Ο στόχος μου για τα MotoGP είναι να συνεχίσουμε να νικάμε με τον Valentino, για τον οποίο θα ήθελα να κλείσει την καριέρα του με την Yamaha", ολοκλήρωσε ο Furusawa.

Επόμενο άρθρο »

HAYDEN: Ικανοποιημένος από την 5η θέση.

« Προηγούμενο άρθρο

PONS KALEX: Νέα ομάδα στην Moto2.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα