• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria Moto2: Αγώνας
Θρίαμβος Bagnaia επί του Oliveira!
Νέα 12/08/2018 - 15:04

Η εικόνα του Αγώνα της μεσαίας κατηγορίας δεν είχε εκπλήξεις και όπως περιμέναμε ήταν οι Miguel Oliveira και Pecco Bagnaia που διεκδίκησαν τη νίκη.

 

Οι δυο τους είχαν τον καλύτερο ρυθμό και γρήγορα ξεχώρισαν από τους υπόλοιπους. Ο Oliveira ξεκίνησε δυνατά και πέρασε πρώτος.

 

Την ίδια ώρα ο Quartararo χτύπησε τον Bagnaia στην εκκίνηση του Αγώνα με αποτέλεσμα ο Γάλλος - που ήταν 3ος στο grid - να χάσει πολύ έδαφος και να πέσει στην 23η θέση.

 

Ευτυχώς για τον Bagnaia αυτή η επαφή δεν του στοίχισε παρά μόνο ένα μικρό άνοιγμα στη γραμμή του. Κατάφερε να μείνει όμως κοντά στον Oliveira.

 

Ο Πορτογάλος μπροστά του έκανε μια διαφορά έως και 1’’ σε κάποιο σημείο, όμως στις αριστερές στροφές της πίστας ο Bagnaia ήταν πολύ πιο δυνατός.

 

Σύντομα μείωσε τη διαφορά του και όλα θα κρινόντουσαν στον τελευταίο γύρο!

 

Εκεί, δυο στροφές πριν το τέλος ο Bagnaia επιτέθηκε, ο Oliveira αμύνθηκε (όπως έκανε και πιο πριν στις επιθέσεις τους αντιπάλου του) και η μάχη συνεχίστηκε.

 

Στην τελευταία στροφή ο Bagnaia πέρασε μπροστά αλλά ο Oliveira δεν μπορούσε να φρενάρει όπως ήθελε και ο Ιταλός πήρε μια σπουδαία, όσο και δύσκολη νίκη!

 

Με τους 25 αυτούς βαθμούς ανέβηκε και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μόλις 3β μπροστά από τον Oliveira, που δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του.

 

Η μάχη της κατηγορίας φαίνεται ότι θα δοθεί μέχρι τέλους από αυτούς τους δυο σπουδαίους αναβάτες που θα βλέπουμε τη νέα χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

 

Πίσω τους είχαμε ακόμα μια επιβεβαίωση της ταχύτητας και της δυναμικής του Luca Marini!

 

Ο Ιταλός ξεκίνησε 10ος και πιέζοντας στο δεύτερο μισό κατάφερε να κάνει μια σειρά γρήγορων γύρων στο 1:30 για να φτάσει τους μπροστά.

 

Στο τέλος κράτησε πίσω του τον Mattia Pasini για δυο περίπου δέκατα και πήρε ένα τρίτο συνεχόμενο βάθρο στην καριέρα του!

 

Καλό Αγώνα έκανε ο Jorge Navarro, που έφυγε δυνατά στην εκκίνηση αλλά στο τέλος δεν μπορούσε να διεκδικήσει το βάθρο.

 

Ο Ισπανός έμεινε πέμπτος και λίγο μπροστά από τον Brad Binder, ενώ οι Schrotter, Mir, Quartararo (που ανέκαμψε εντυπωσιακά) και Lecuona έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Νέο μεγάλο λάθος για τον Alex Marquez, ο οποίος μόλις στην τελευταία στροφή του τελευταίου γύρου έπεσε για δεύτερο συνεχόμενο Αγώνα κι έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη για τον Τίτλο.

Επόμενο άρθρο »

Τεράστια νίκη του Lorenzo στην Αυστρία

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα