• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria Moto3: Αγώνας
Νίκησε ο Bezzecchi, συγκλόνισαν οι Bastianini-Martin
Νέα 12/08/2018 - 14:51

Ο Marco Bezzecchi πήρε τη δεύτερη νίκη της καριέρας του και αύξησε λίγο ακόμα τη διαφορά του από τον Jorge Martin στη βαθμολογία.

 

Συγκλονιστικός ο Αγώνας της Moto3 στα τελευταία του στάδια. Ο Bezzecchi είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά από την pole position και κρατούσε την 1η θέση.

 

Δεν την είχε χάσει ποτέ, μέχρι και τρεις γύρους πριν το τέλος όταν ο φοβερός Martin - που αγωνιζόταν με εγχειρισμένο αριστερό χέρι - τον πέρασε!

 

Ο Ιταλός της KTM όμως είχε άμεσα την απάντησή του έτοιμη και μετά από μια σύντομη μάχη με τον Martin πέρασε και πάλι μπροστά.

 

Ο Martin ήταν στο γκρουπ των πρωτοπόρων μέχρι το τέλος του Αγώνα κι έδινε μάχες με τον δυνατό Masia (όπως και πέρυσι στην Αυστρία) και τον Albert Arenas.

 

Από πιο πίσω όμως ερχόταν ένας συγκλονιστικός Enea Bastianini! Ο Ιταλός στους τελευταίους γύρους ήταν απίστευτα γρήγορος!

 

Σε ενάμιση περίπου γύρο κάλυψε μια διαφορά πάνω από 1,5’’ και σύντομα βρέθηκε στη μάχη για το βάθρο!

 

Εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Arenas (άνοιξε τη γραμμή του) στο τέλος και πέρασε μπροστά, για να φτάσει τους Masia και Martin.

 

Στην τελευταία στροφή του τελευταίου γύρου τόσο ο Bastianini όσο και ο Martin έκαναν ένα δυνατό πέρασμα στον Masia που φάνηκε ν’ ανοίγει ελάχιστα τη γραμμή του.

 

Ενδεχομένως να υπήρξε επαφή ανάμεσα σε Martin και Masia, με τον τελευταίο να χάνει για λίγο τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του. Πάντως οι Αγωνοδίκες δεν τιμώρησαν τον Martin.

 

Έτσι ο συγκλονιστικός Bastianini πήρε τη δεύτερη θέση και δηλώνει παρών - αν συνεχίσει έτσι - στη μάχη για τον Τίτλο.

 

Είναι σημαντικό να πούμε ότι στο τέλος ο Bastianini έκανε χρόνο στο 1:36,360 πουμ ήταν μόλις 57χιλ πάνω από το ρεκόρ πίστας που έκανε σήμερα ο Dalla Porta!

 

Πίσω του, ο εκπληκτικός Jorge Martin που έκανε νέο άθλο στην Αυστρία, οδηγώντας (όπως και πέρυσι που είχε σπασμένο πόδι) καταπληκτικά για να βρεθεί στην 3η θέση.

 

Ο Arenas ανέκαμψε μετά το λάθος του και πήρε την 4η θέση με τον Lorenzo Dalla Porta να τερματίζει λιγότερο από ένα δέκατο πίσω του!

 

Ο απογοητευμένος Masia - έκλαιγε στο γκαράζ της ομάδας του όπως ήταν λογικό - έμεινε τελικά 6ος.

 

Πολύ πιο πίσω, με διαφορά 7’’ από τον Masia,ήταν οι Ayumu Sasaki, Gabriel Rodrigo, Tony Arbolino και Aron Canet.

 

Ο τελευταίος πήρε το δεύτερο χειρότερό του αποτέλεσμα σε Αγώνες φέτος, μετά την 11η θέση του νωρίτερα στο GP του Mugello κι έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη για τον Τίτλο.

Επόμενο άρθρο »

Austria Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Austria MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα