• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria Moto2: ΚΑΤ
3η pole για τον Bagnaia!
Νέα 11/08/2018 - 19:52

Την τρίτη φετινή του pole position πήρε ο Pecco Bagnaia, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο τα πολύ καλά επίπεδα πρόσφυσης στην αρχή του 45λεπτου.

 

Ο Ιταλός έκανε χρόνο στο 1:29,409 και ήταν μόλις ενάμιση δέκατο πάνω από τον απόλυτο χρόνο πίστας! Απ’ αυτό καταλάβαινε κανείς ότι δύσκολα θα μπορούσε να τον απειλήσει κάποιος.

 

Τα επόμενα 30 λεπτά κύλισαν πραγματικά χωρίς κανένας να καταφέρει να πλησιάσει λιγότερο από τρία δέκατα το χρόνο του Bagnaia που δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες!

 

Το ίδιο όμως συμβαίνει και με τον Miguel Oliveira, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο Αγώνα κατάφερε να κάνει καλή παρουσία στις κατατακτήριες δοκιμές.

 

Ο Πορτογάλος, όπως και αρκετοί άλλοι, κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του στο τέλος και για πρώτη φορά φέτος να ξεκινά από την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Τόσο ο Bagnaia, όσο και ο Oliveira έχουν δυνατό ρυθμό και προμηνύεται μια μεγάλη μάχη μεταξύ τους αύριο!

 

Μαζί τους στην πρώτη σειρά είναι και ο Fabio Quartararo, με αποτέλεσμα να έχουμε τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές πλαισίων στις πρώτες θέσεις.

 

Ο Fabio επιστρέφει στην πρώτη σειρά της εκκίνησης μετά το Γύρο στο Montmelo, ελπίζοντας ότι αύριο θα παλέψει για μια θέση στο βάθρο.

 

Ο Jorge Navarrο ισοφάρισε το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες δοκιμές με την 4η θέση που πήρε σήμερα, ενώ Alex Marquez και Mattia Pasini είναι μαζί του στη δεύτερη σειρά.

 

Από την έβδομη θέση θα κυνηγήσει για έναν ακόμα Αγώνα το βάθρο ο Marcel Schrotter, ενώ στη δεκάδα των πρώτων ήταν οι Binder-Baldassarri και Luca Marini.

 

Ο τελευταίος ήταν ένας από τους αναβάτες που έπεσαν σήμερα κι έχασε πολύ χρόνο από τις κατατακτήριες.

 

Τέλος, να σημειώσουμε τον περίεργο τρόπο με τον οποίο τελείωσαν οι κατατακτήριες για τους Bagnaia και Quartaro.

 

Ο μεν πρώτος έμεινε από βενζίνη, ενώ ο Γάλλος είχε θέμα με την μπαταρία της μοτοσυκλέτας του!

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Με τη σκέψη στο Πρωτάθλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Austria: O Marquez @ Pole Position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα