• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Με τη σκέψη στο Πρωτάθλημα
Έτσι θ’ αγωνιστώ κόντρα στις Ducati!
Νέα 11/08/2018 - 20:09

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Marc Marquez κατάφερε να πάρει την pole position στην Αυστρία κερδίζοντας στις ΚΑΤ2 τους Dovi και Lorenzo.

 

Φέτος όμως χρειάστηκαν μόλις 2χιλ για να χαρίσουν στον Ισπανό την pole position μέσα στην πίστα των κόκκινων και είναι έτοιμος για την ανατροπή αύριο!

 

«Είμαι ενθουσιασμένος γιατί κάθε Σ/Κ νοιώθω ανταγωνιστικός», λέει ο Marc και συνεχίζει: «Στις ΕΔ1 κάναμε μια αλλαγή και ήμουν γρήγορος».

 

Τον πίεσαν να τους πει τι άλλαξε: «Δεν μπορώ να πω τι αλλάξαμε, αλλά μπορώ να πω ότι είναι από τις αναβαθμίσεις που δοκιμάσαμε στο Brno και μας άρεσε».

 

Και μετά επαναλαμβάνει: «Εδώ είναι η περιοχή της Ducati και θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί. Το ζέσταμα θα είναι πολύ σημαντικό για να καταλάβουμε τα ελαστικά».

 

«Με το μαλακό και το μεσαίο έχω καλή αίσθηση, αλλά το θέμα είναι ότι αύριο περιμένουμε πιο ζεστό καιρό».

 

Για τον Αγώνα αύριο είπε:

 

«Δεν μπορώ να ξεχάσω τη θέση μου στη βαθμολογία. Αν μπορώ θα μείνω με τους μπροστά. Αν στο τέλος παλεύω με τις Ducati, θα προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω το μυαλό μου».

 

«Κι αυτό επειδή είμαι πρώτος στη βαθμολογία. Είναι καλύτερα να χάσω πέντε βαθμούς παρά 25».

 

Τέλος, έδειξε σίγουρος για το πιο ελαστικό θα έχει μπροστά:

 

«Το μεσαίο... δεν ξέρω τι γίνεται με το σκληρό και προτιμώ να είμαι πιο αργός αλλά σίγουρος. Στις ΕΔ4 έδειξα καλό ρυθμό παρά το χρησιμοποιημένο μπροστινό, ενώ στις ΚΑΤ ήμουν γρήγορος από την αρχή».

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: Ζητάμε συγγνώμη

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα