• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria: O Marquez @ Pole Position
Μέσα στην έδρα της Ducati
Νέα 11/08/2018 - 16:31

“Σας πήρα την pole μέσα στην έδρα σας”, είπε αστειευόμενος ο Marc Marquez στον Andrea Dovizioso, για την φοβερή εμφάνιση που έκανε απέναντι στις δυνατές Ducati, που θεωρούνται ότι παίζουν εντός έδρας στην Αυστριακή πίστα. Μάλιστα η Honda RCV του Ισπανού έγραψε και την υψηλότερη τελική από όλους στη διαδικασία των Κατατακτηρίων 2. 

Με χρόνο 1'23.241 ήταν μόνο 0.099 του δευτερολέπτου πάνω από τον απόλυτο χρόνο πίστας και ο χρόνος αυτός άντεξε και στην τελική επίθεση που έκανε ο Jorge Lorenzo που επέλεξε τη στρατηγική τριών προσπαθειών, αλλά στην τελευταία δεν άλλαξε μπροστινό λάστιχο στην Ducati του και έμεινε τελικά τρίτος με διαφορά 0.135 του δευτερολέπτου από τον πρώτο.

Από τη 2η σειρά της εκκίνησης θα ξεκινήσουν οι Petrucci, Crutchlow & Zarco, ενώ από την 3η σειρά οι Rabat (που ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για την ομάδα του) Iannone & Pedrosa.

Τέλος στην 4η σειρά βρίσκουμε τους Rins, Vinales & Bautista.

O Valentino Rossi δεν κατάφερε να βρει κάτι καλό στην Μ1 και έμεινε εκτός ΚΑΤ2, σημειώνοντας μόλις τον 4ο χρόνο στις ΚΑΤ1! Θα ξεκινήσει από την 14η θέση, που είναι η χειρότερή του των δύο τελευταίων χρόνων!

 

Στα συνοδευτικά αρχεία δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των ΚΑΤ1 & ΚΑΤ2:

Επόμενο άρθρο »

Austria Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Austria Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα