• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VERMEULEN: "Ευχαριστώ την ομάδα μου!"
6oς ο Αυστραλός στην Sepang, μετά από οδηγικό σεμινάριο.
Νέα 26/10/2009 - 08:57

Η έκτη θέση του Chris Vermeulen στο βρεγμένο αγώνα της Sepang είναι το δεύτερο καλύτερο φετινό του αποτέλεσμα και ο Αυστραλός ήταν χαρούμενος που αποχωρεί από τα MotoGP, αφήνοντας καλές, τελικές εντυπώσεις.

 

Ο Vermeulen ενεπλάκη σε κλειστή μάχη με τους Marco Melandri, Loris Capirossi, Alex de Angelis και Toni Elías για την έβδομη θέση και κατάφερε να τους ξεπεράσει όλους με ένα αποτέλεσμα – επίδειξη της ικανότητας τους σε βρεγμένη πίστα.

 

"Έκανα καλή εκκίνηση, αλλά στη στροφή 1 σπρώχτηκα λίγο, καταφέρνοντας πάντως να βγω αλώβητος. Τότε έβαλα το κεφάλι κάτω και πίεσα όσο ήταν δυνατό. Για τους πέντε πρώτους γύρους δεν είχα καμία αίσθηση από τα λάστιχα, ιδιαίτερα στην αριστερή πλευρά, αλλά όσο πέρναγε η ώρα τα πράγματα βελτιώνονταν."

 

"Η μοτοσυκλέτα δούλεψε καλά μέχρι και τους τελευταίους γύρους - όταν η πίστα άρχισε να στεγνώνει – και δυσκολευόμουν αρκετά στις στροφές. Πάντως, είμαι σίγουρος ότι οι συνθήκες δεν ήταν για κανέναν εύκολες", τόνισε ο Αυστραλός.

 

"Νομίζω ότι είχαμε την ταχύτητα για πλασάρισμα στην πεντάδα σήμερα και η ομάδα μου έκανε καταπληκτική δουλειά στην προετοιμασία της μοτοσυκλέτας. Χωρίς αυτούς δε θα ήμουν ανταγωνιστικός σήμερα και τους ευχαριστώ πραγματικά", ολοκλήρωσε ο Vermeulen.

Επόμενο άρθρο »

PONS KALEX: Νέα ομάδα στην Moto2.

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA: Ικανοποιημένος από τη δεύτερη θέση.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα