• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: Ικανοποιημένος από τη δεύτερη θέση.
Χαρούμενος για την άνοδο στο βάθρο ο Ισπανός.
Νέα 26/10/2009 - 08:17

Η δεύτερη θέση, για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην πίστα της Sepang ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από τον Dani Pedrosa. Ο Ισπανός είχε προετοιμαστεί για οδήγηση σε συνθήκες έντονης βροχόπτωσης και απέδειξε ότι πλέον αποτελεί μια υπολογίσιμη δύναμη, ανεξαρτήτως καιρού.

 

"Η οδήγηση στη βροχή ήταν πάντα από τα αδύνατα σημεία μου και προσπάθησα πολύ για να βελτιωθώ. Δεν ήταν εύκολο, αλλά αυτό το βάθρο μου σε τόσο δύσκολες συνθήκες αποδεικνύει ότι οι κόποι μου άξιζαν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με βοήθησαν να βελτιώσω αυτή την πτυχή της οδήγησής μου", δήλωσε ο Pedrosa.

 

"Στα μέσα του αγώνα ο Andrea ήταν ακριβώς πίσω μου και με πίεζε μικραίνοντας τη διαφορά. Όμως, οδηγούσα καλά και και μπόρεσα να διατηρήσω τη συγκέντρωσή μου. Όταν ο Andrea έπεσε, ο επόμενος αναβάτης που με καταδίωκε ήταν ο Valentino. Είχε πολύ καλύτερο ρυθμό, αλλά στους τελευταίους γύρους κρατήθηκα μπροστά και μπόρεσα να τερματίσω δεύτερος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την επίδοσή μου", δήλωσε ο Dani.

 

"Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Valentino για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Τώρα πηγαίνουμε στην Valencia και θα προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι μια πίστα που αγαπώ και ξέρω ότι θα έχουν έρθει πολλοί φίλοι μου να με δουν να αγωνίζομαι. Γι' αυτό, ανυπομονώ να τρέξω εκεί", ολοκλήρωσε ο Ισπανός.

Επόμενο άρθρο »

VERMEULEN: "Ευχαριστώ την ομάδα μου!"

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: Υμνεί τον Πρωταθλητή.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα