• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Test: Τελικοί χρόνοι
Οι Honda κι ο Zarco στις 3 πρώτες θέσεις
Νέα 06/08/2018 - 19:31

Σε χαμηλότερες θερμοκρασίες από χτες, οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας - 20 από αυτούς - έμειναν σήμερα στην πίστα του Brno για το επίσημο τεστ.

 

Όλοι δούλεψαν σύμφωνα με το πρόγραμμα των ομάδων τους, άλλοι έχοντας να δοκιμάσουν σημαντικές αναβαθμίσεις κι άλλοι απλά κάποιες αλλαγές στο set-up.

 

Στους χρόνους, ο Marc Marquez κράτησε την πρώτη θέση κατεβάζοντας το χρόνο του στο 1:55.209 στον 67ο από τους 77 γύρους που έκανε!

 

Ήταν ο πιο «δουλευταράς» στην πίστα σήμερα, έχοντας στη διάθεσή του και μια μαύρη πρωτότυπη μοτοσυκλέτα προφανώς με τις αναβαθμίσεις για το δεύτερο μισό.

 

Δεύτερος, με 71 γύρους στο σύνολο και πολλή δουλειά κι απ’ την πλευρά του, ο Johann Zarco που έμεινε μόλις 0,133 πίσω από τον Ισπανό.

 

Η Repsol Honda πήρε την 3η θέση χάρη στο 1:55,399 που έκανε ο Dani Pedrosa και ήταν μόλις 57χιλ πιο αργός από τον Zarco.

 

Η καλύτερη Ducati ήταν αυτή του νικητή στο χτεσινό Αγώνα Andrea Dovizioso, ο οποίος πήρε την 4η θέση όντας ένα δέκατο πιο γρήγορος από τον Jorge Lorenzo.

 

Πίσω από τον Lorenzo ήταν ο δυνατός στο χτεσινό Αγώνα Cal Crutchlow, με διαφορά μικρότερη από έξι δέκατα από την κορυφή.

 

Ο Valentino Rossi ήταν η δεύτερη καλύτερη Yamaha σήμερα, σημειώνοντας τον 7ο καλύτερο χρόνο, την ώρα που ο Vinales αποσυρόταν νωρίς με πόνους στον ώμο του μετά τη χτεσινή του πτώση.

 

Στη δεκάδα των πρώτων ήταν και ο Danilo Petrucci, μαζί με τους Alex Rins και Hafizh Syahrin που εντυπωσίασε σήμερα με χρόνο μόλις 8 δέκατα πιο αργό από την κορυφή.

 

Στο ίδιο δευτερόλεπτο από την πρώτη θέση ήταν και η Suzuki του Andrea Iannone, που παραπονιέται από χτες ότι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί στο 100% τη μοτοσυκλέτα του.

 

Οι αναβάτες είχαν ακριβώς τα ίδια ελαστικά με ό,τι τους είχε δοθεί για το Γύρο στο Brno, ενώ δοκίμασαν κι ένα καινούργιο μεσαίο μπροστινό που έφερε η Michelin.

Επόμενο άρθρο »

Brno test : O Marquez στην “pole”

« Προηγούμενο άρθρο

Brno test 18:00: O Pedrosa 1ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα