• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno test 18:00: O Pedrosa 1ος
Η μόνη αλλαγή την τελευταία ώρα
Νέα 06/08/2018 - 18:25

Ο Dani Pedrosa και η Honda του πέρασαν στην 1η θέση την τελευταία ώρα και αυτή είναι η μόνη αλλαγή στις 10 πρώτες θέσεις. Ο Dani ήταν 6ος μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο χ΄ρονος του είναι 1'55.399. Ο Marc Marquez και η δική Honda του, με 1'55.415 κάνουν το 1-2 για το Ιαπωνικό εργοστάσιο.

Ο Andrea Dovizioso με την Ducati του παραμένουν στη 3η θέση. Ο Johann Zarco με την Yamaha κρατά την 4η θέση, ενώ ο Jorge Lorenzo είναι 0.210 του δευτερολέπτου πίσω από την κορυφή.

Η Honda του Crutchlow παραμένει στη θέση 6. ΟValentino Rossi έκανε 41 γύρους και έχει τον 7ο χρόνο, χωρίς να έχει να δοκιμάσει πολλά πράγματα. Ο Maveric Vinales αποφασίστηκε να μην συμμετάσχει λόγω πόνου στον ώμο, μετά τη χθεσινή του πτώση.

Ο Danillo Petrucci με την εργοστασιακή του Ducati, τελείωσε νωρίς το πρόγραμμα δοκιμών που είχε και κρατά την 8η θέση. Ο Alex Rins – που δοκίμασε νέο πλαίσιο - είναι η πρώτη Suzuki αφού ανέβηκε στην 9η θέση, μπροστά από τον Andrea Iannone που αναγκάστηκε να τελειώσει πρόωρα το τεστ, λόγω μιας πτώσης που του έφερε πόνο στον ώμο, χωρίς ευτυχώς να έχει κάποιο σπάσιμο.

 

Στο συνοδευτικό αρχείο οι χρόνοι στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Brno Test: Τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Brno test 17:00: O Marquez πέρασε μπροστά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα