• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Υμνεί τον Πρωταθλητή.
Ο Ισπανός αναγνωρίζει την αξία του team mate του.
Νέα 26/10/2009 - 07:34

Με την τέταρτη θέση που ο Jorge Lorenzo κατέκτησε στο Grand Prix της Μαλαισίας, δεν κατόρθωσε να αποτρέψει τον Valentino Rossi να εξασφαλίσει τον ένατο Παγκόσμιο Τίτλο του. Ο Ισπανός είχε πραγματοποιήσει το δεύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές, όμως ένα πρόβλημα με την YZR-M1 τον ανάγκασε να ξεκινήσει με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του, από το τέλος του grid.

 

"Προσπαθήσαμε να ξεκινήσουμε με την πρώτη μοτοσυκλέτα, όμως δεν έπαιρνε μπροστά και αναγκαστήκαμε να πάρουμε τη δεύτερη, χάνοντας πολύ χρόνο. Καθυστερήσαμε πολύ και μας επιβλήθηκε να ξεκινήσουμε τελευταίοι", δήλωσε ο Lorenzo.

 

"Ξεκίνησα πολύ καλά, περνώντας 8 ή 9 αναβάτες και ένιωθα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα. Δυστυχώς, στα μέσα του αγώνα το πίσω ελαστικό άρχισε να γλυστράει και ήταν αδύνατον να ακολουθήσω τον Vale και τον Dani", εξήγησε ο Ισπανός. "Η τέταρτη θέση είναι καλό αποτέλεσμα και τώρα πρέπει να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε στην Valencia για να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος." 

 

"Προσπαθήσαμε να νικήσουμε τον Valentino, αλλά φέτος ήταν το νούμερο 1 διότι κατάφερε να είναι γρηγορότερος από εμάς, σχεδόν σε κάθε αγώνα. Επίσης ήταν πιο σταθερός και πιο έξυπνος, οπότε κατέκτησε τον Τίτλο", ολοκλήρωσε ο Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

PEDROSA: Ικανοποιημένος από τη δεύτερη θέση.

« Προηγούμενο άρθρο

SEPANG MOTOGP: Νίκη Stoner - Πρωτάθλημα Rossi.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα