• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Τι άλλο να κάνω;
Είμαι σε φόρμα, όχι όμως κι η Yamaha.....
Νέα 05/08/2018 - 22:32

Ο Valentino Rossi προσπάθησε, αλλά πολύ απλά αυτή τη στιγμή οι Ducati και η Honda του Marquez δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια.

 

Έτσι, όπως και πέρυσι (τότε σ’ ένα πολύ διαφορετικό Αγώνα), πήρε και πάλι την 4η θέση στον τερματισμό, 2.5’’ μακριά από το βάθρο.

 

«Λυπάμαι... είμαι συγκεντρωμένος, οδηγώ πολύ καλά αλλά τα τεχνικά θέματα δεν μας αφήνουν να παλέψουμε για τη νίκη».

 

Με τα προβλήματα της Μ1 να μην έχουν διορθωθεί, δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι μπλε μετράνε πλέον 20 Αγώνες χωρίς νίκη στη μεγάλη κατηγορία.

 

Όσο άντεχαν τα ελαστικά του όμως, ο Rossi είχε αξιοζήλευτο και δυνατό ρυθμό, μένοντας κοντά στους αντιπάλους του.

 

«Τους ακολούθησα και είχε ενδιαφέρον που τους μελέτησα λίγο. Έβλεπα αργό τον Dovi στις στροφές και σκέφτηκα μήπως είχε θέμα με το μπροστά, αμέσως όμως κατάλαβα ότι απλά ήλεγχε την κατάσταση».

 

Και στη συνέχεια μας λέει για πολλοστή φορά ότι: «...καθώς περνούσαν οι γύροι το λάστιχο άρχισε να γλιστράει κι έχανα ταχύτητα».

 

«Ήξερα ότι οι Ducati και η Honda ήταν δυνατές κι ότι το βάθρο δύσκολα θα ερχόταν. Όμως έκανα καλό Αγώνα. Μας λείπει το κάτι λίγο παραπάνω για τη νίκη».

 

«Όπως προείπα, είναι κρίμα να είσαι σε τόσο καλή κατάσταση και να έχεις μια πιο αργή μοτοσυκλέτα από τους άλλους. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, αλλά δεν αρκεί».

 

Και παρά το ότι «φωνάζει» για περισσότερο από ένα χρόνο για τα προβλήματα της Μ1, ούτε αύριο στο τεστ του Brno δεν θα έχει κάτι σημαντικό για αναβάθμιση.

 

«Περίμενα ότι θα είχαμε κάτι, αλλά ακόμα χρειαζόμαστε χρόνο. Θα κάνουμε αλλαγές σε κάτι λεπτομέρειες κι ελπίζω να πάνε όλα καλά».

 

«Θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάτι στην επιτάχυνση, διότι τώρα πάμε στην Αυστρία που είναι μια από τις χειρότερές μας πίστες».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Κέρδισα βλέποντας...

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Τις ρυθμίσεις του Rossi;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα