• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2: Αγώνας
Φανταστική μάχη Oliveira-Marini!
Νέα 05/08/2018 - 15:13

Μια από τις πιο ωραίες και συναρπαστικές μάχες στην ιστορία της Moto2 είδαμε σήμερα από τους Miguel Oliveira και Luca Marini!

 

Οι δυο αναβάτες τα έδωσαν όλα μέχρι το τέλος και ειδικά στο δεύτερο μισό του τελευταίου γύρου, όταν πρόσφεραν πλουσιότατο θέαμα.

 

Κρατώντας υπέροχα τις γραμμές του, ο Oliveira αντιστάθηκε σ’ έναν εκπληκτικό Luca Marini που κυνήγησε με μανία την πρώτη νίκη της καριέρας του.

 

Τελικά δεν τα κατάφερε για 70 χιλιοστά του δευτερολέπτου, αλλά σίγουρα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για τη συνέχεια, κάνοντας τον καλύτερό του Αγώνα στην Moto2.

 

Αυτός που ήταν πολύ απογοητευμένος ήταν ο Pecco Bagnaia. Ο Ιταλός δεν απέφυγε τα λάθη και ειδικά προς το τέλος πλήρωσε ένα λάθος του χάνοντας επαφή με τους μπροστά.

 

Έδωσε μάχη για την τρίτη θέση με τον Baldassarri ο οποίος και αυτός, όπως και όλοι, δυσκολεύονταν με τη φθορά των ελαστικών παρά το ότι η συννεφιά είχε κρατήσει χαμηλά τη θερμοκρασία στην άσφαλτο (40 βαθμούς αντί 50+ χθες).

 

Η τρίτη θέση δεν παρηγόρησε τον Bagnaia που το έδειξε στο parc ferme, μιας και δεν ήταν αρκετή για να τον κρατήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 

Εκεί, μετά το τέλος του Αγώνα, βρίσκεται ο Miguel Oliveira!

 

Οι τέσσερεις πρώτοι είχαν ξεχωρίσει από τον Xavi Vierge που έμεινε κοντά τους για όσο περισσότερο διάστημα μπορούσε.

 

Εν τέλει συμβιβάστηκε με την 5η θέση, μπροστά από τον νικητή του Sachsenring, τον Brad Binder, που πέρασε τη γραμμή στην 6η θέση.

 

Ο Schrotter έδειξε ότι είχε το ρυθμό τις προηγούμενες ημέρες, αλλά στον Αγώνα δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά και ήταν 7ος.

 

Αντίθετα καλό Αγώνα έκανε ο Jorge Navarro που κατάφερε να μπει μέσα στη δεκάδα τερματίζοντας 8ος.

 

Λίγο πιο πίσω του ο Sam Lowes που ξεπέρασε την πτώση του από το ζέσταμα για να πάρει την 9η θέση, ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τον Mattia Pasini.

Επόμενο άρθρο »

Brno MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα