• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3: Αγώνας
Ομηρικές μάχες, φοβερός Diggia!
Νέα 05/08/2018 - 14:59

Απίστευτος ήταν ο Αγώνας της μικρής κατηγορίας στην πίστα του Brno, με τους αναβάτες της να μας επιφυλάσσουν έντονες συγκινήσεις στην αυλαία του δεύτερου μισού.

 

Μέχρι και 2 γύρους πριν το τέλος είχαμε 20 και παραπάνω οδηγούς να δίνουν μάχη για το βάθρο, σε πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

 

Στο τέλος ήταν οχτώ οι αναβάτες που ξεχώρισαν κι έδωσαν επικές μάχες μεταξύ τους για τη νίκη και το βάθρο.

 

Η νίκη τελικά χαμογέλασε στον Fabio di Giannantonio που είχε δυνάμεις μέχρι το τέλος, σ’ έναν Αγώνα που όπως χαρακτηριστικά είπε, πίεζε στο όριο από την αρχή!

 

Μετά την απογοήτευση του Le Mans, ο Diggia πήρε μια τεράστια όσο και δίκαιη νίκη, επικρατώντας στις σκληρές μάχες επί των αντιπάλων του.

 

Και αυτό είναι μόνο η αρχή, όπως έλεγε στο parc ferme ο Ιταλός που ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μόλις 17β από την κορυφή.

 

Δεύτερος πίσω του ο Aron Canet που φρόντισε να εκφράσει την απογοήτευσή του στο parc ferme, καθώς ήθελε και κυνήγησε τη νίκη μέχρι το τέλος.

 

Όμως και οι 20 βαθμοί που πήρε σήμερα είναι σημαντικοί καθώς και αυτός είναι σε τροχιά Τίτλου.

 

Μαζί τους, επιστρέφοντας στο βάθρο μετά το 2016 και τη 2η θέση του στην Μαλαισία, ήταν ο Jakub Kornfeil.

 

Ο Τσέχος έκανε υπέροχη εκκίνηση κι έναν καταπληκτικό πρώτο γύρο φτιάχνοντας διαφορά σχεδόν εννέα δέκατα από τους πίσω του.

 

Όμως στη συνέχεια ήταν και αυτός στο γκρουπ των 20+ οδηγών που έδιναν μάχες. Παρά τα κάποια γλιστρήματα, ο Τσέχος ήταν δυνατός μέχρι το τέλος.

 

Έτσι, μπροστά στους συμπατριώτες του πανηγύρισε το τέταρτο βάθρο της καριέρας του, λίγες ώρες αφότου είχε πάρει την παρθενική του pole.

 

Και οι άλλοι πέντε οδηγοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κυνηγώντας το βάθρο.

 

Δεν τα κατάφεραν όμως, με τον Bastianini να μένει 4ος και μπροστά από τους Rodrigo και Bezzecchi.

 

Ο τελευταίος έκανε μετρημένο Αγώνα και τελικά με τους 10 βαθμούς που πήρε σήμερα, πέρασε στην κορυφή της κατηγορίας εκμεταλλευόμενος την απουσία λόγω τραυματισμού του Martin.

 

Δυνατοί μέχρι το τέλος και οι Marcos Ramirez - Philipp Oettl, ενώ πιο πίσω από τους 8 πρώτους, οι Arenas και Dalla Porta έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Brno MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα