• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2: ΚΑΤ
Παρθενική pole για Marini!
Νέα 04/08/2018 - 17:31

Μετά το πρώτο βάθρο της καριέρας του, στον προηγούμενο Γύρο του Sachsenring, ήρθε η ώρα και για την πρώτη του pole position.

 

Ο λόγος για τον Luca Marini που κατάφερε με το 2:02,244 να είναι αυτός που πανηγύρισε στο τέλος στο parc ferme.

 

Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν το πανηγύρισε, αλλά έδειχνε ένα πολύ ώριμο και ήρεμο πρόσωπο εκεί.

 

Ο Marini αρχίζει και ξεφεύγει από τον τίτλο του «ετεροθαλούς αδελφού του Valentino Rossi» και χτίζει το δικό του όνομα σιγά-σιγά.

 

Μένει να το επιβεβαιώσει στην πορεία της καριέρας του.

 

Για τρίτο συνεχόμενο Αγώνα θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά της εκκίνησης, εκεί που αύριο μαζί του θα είναι και οι Alex Marquez με τον Mattia Pasini.

 

Τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης ανοίγει ο Miguel Oliveira που κατάφερε - επιτέλους - να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα σε κατατακτήριες δοκιμές.

 

Ξορκίζοντας το δαίμονά του, ο Πορτογάλος θα προσπαθήσει να επιβληθεί αύριο του μεγάλου του αντιπάλου, του Pecco Bagnaia σ’ έναν δύσκολο Αγώνα.

 

Η φθορά των ελαστικών θα παίξει τεράστιο ρόλο και στη μεσαία κατηγορία κι αυτό το ξέρει καλά ο Bagnaia, που θα ξεκινήσει από την 6η θέση.

 

Να σημειώσουμε ότι για τον Bagnaia μίλησε με τα καλύτερα λόγια στο parc ferme ο Luca Marini, τονίζοντας πόσο μεγάλη ικανοποίηση είναι να έχεις έναν τέτοιο ομόσταυλο!

 

Από τη δεύτερη σειρά θα ξεκινήσει και ο Marcel Schrotter, πάντα δυνατός όλο το Σ/Κ - μέχρι στιγμής - στην Τσεχία.

 

Από εκεί και πέρα, ο νικητής του Sachsenring Brad Binder έκανε τον 7ο καλύτερο χρόνο, ενώ στη δεκάδα ήταν οι Xavi Vierge, Aegerter και Baldassarri.

Επόμενο άρθρο »

Brno: Τα στατιστικά

« Προηγούμενο άρθρο

Brno MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα