• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno MotoGP: ΚΑΤ
Dovi και Ducati στην pole μετά από 2 χρόνια!
Νέα 04/08/2018 - 17:17

Μ’ έναν εξαιρετικό τελευταίο γύρο ο Andrea Dovizioso εξασφάλισε την πρώτη του pole position εδώ και περίπου δυο χρόνια!

 

Τον εκπληκτικό χρόνο που έκανε (1:54,689) δεν τον περίμενε ούτε ο ίδιος!

 

Έτσι, ο Ιταλός της Ducati - που επιστρέφει στις pole και αυτή μετά από σχεδόν δυο χρόνια - κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση των Valentino Rossi και Marc Marquez.

 

Με την πρώτη του pole position (και την πρώτη της Ducati) από το GP της Μαλαισία το 2016, ο Dovi βάζει γερές βάσεις για να ξεκινήσει το δεύτερο μισό της χρονιάς μ’ ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

 

Ο Valentino Rossi δείχνει συνεχώς ότι - ακόμα και στις καυτές συνθήκες - η βελτίωση της Yamaha είναι εμφανής και ανέβηκε ως τη δεύτερη θέση.

 

Το πρόβλημα όμως είναι η φθορά των ελαστικών και αυτό επισήμανε ο Vale στο parc ferme, ένα πρόβλημα που είναι μεγαλύτερο για την Μ1.

 

Όμως οι αντίπαλοί του τον περιμένουν δυνατό στον αυριανό Αγώνα όπως και να ‘χει και αυτό είπε ο Marc Marquez από το parc ferme.

 

Ο Ισπανός έχει πολύ καλό ρυθμό με τα φθαρμένα ελαστικά - κι αυτό του δίνει πλεονέκτημα για αύριο - με τα καινούργια όμως δεν νοιώθει 100% άνετος.

 

Οι δραστικές σημερινές αλλαγές στη μοτοσυκλέτα του έπιασαν τόπο για τον Jorge Lorenzo που θα ανοίξει τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

 

Πίσω του ο Cal Crutchlow με ελάχιστη διαφορά, με τον Βρετανό να μην ξεχνά ότι ήταν στο Brno το 2016 που είχε πάρει την πρώτη νίκη της καριέρας του στα GP.

 

Τη δεύτερη σειρά κλείνει ο Danilo Petrucci μπροστά από τον Johann Zarco. Πίσω από τον Γάλλο είναι το δίδυμο της Suzuki, ο Iannone και ο Rins.

 

Ο τελευταίος πέρασε από τις ΚΑΤ1 μαζί με τον Maverick Vinales που έμεινε στην τελευταία θέση (12ος) χάνοντας από τους Pedrosa και Rabat.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα