• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3: ΚΑΤ
Τραγικά λάθη κι ένας Super Kornfeil!
Νέα 04/08/2018 - 15:06

Οι κατατακτήριες δοκιμές της μικρής κατηγορίας ολοκληρώθηκαν με τραγικά λάθη από τους πρωταγωνιστές κι έναν Jakub Kornfeil να κάνει έναν εκπληκτικό χρόνο!

 

Όλοι οι αναβάτες περίμεναν μέχρι το τελευταίο λεπτό για να βγουν στην πίστα, έχοντας όλοι τους έναν τελευταίο χρονομετρημένο γύρο.

 

Ωστόσο για άγνωστο λόγο αρκετοί έκοψαν ρυθμό στο τελευταίο κομμάτι και δεν πέρασαν τη γραμμή τερματισμού πριν κυματίσει η καρώ σημαία!

 

Το αποτέλεσμα ήταν να μην έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι καλό στο τέλος. Μεγάλοι χαμένοι οι Fabio di Giannantonio και Aron Canet που ήταν στις δυο πρώτες θέσεις.

 

Έτσι, στο τέλος έλαμψε το άστρο του Jakub Kornfeil ο οποίος μπροστά στους συμπατριώτες του κατάφερε να πάρει την πρώτη pole της καριέρας του!

 

Ο Τσέχος ήταν και ο μόνος με χρόνο στο 2:07, τρία περίπου δέκατα πάνω από τον απόλυτο χρόνο πίστας που αντέχει από το 2013!

 

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο John McPhee, ο νικητής στο Brno το 2016, ενώ μαζί τους - για δεύτερο συνεχόμενο Αγώνα - στην πρώτη σειρά ο Marcos Ramirez.

 

Ο Oettl έχασε την ευκαιρία να είναι στους τρεις πρώτους για 19χιλ, ενώ μαζί του στη δεύτερη σειρά θα είναι οι Di Giannantonio και Canet που το λάθος τους δεν τους στοίχισε πάρα πολύ.

 

Ο Atirathupavat ήταν 8ος μπροστά από τον Antonelli που ήταν κι αυτός στους πολλούς οδηγούς που έκοψαν αδικαιολόγητα στο τέλος κι έχασαν την ευκαιρία για έναν τελευταίο γύρο.

 

Σ’ αυτούς ήταν και ο Enea Bastianini που πήρε τη 10η θέση. Από τους μεγάλους χαμένους ήταν και ο Bezzecchi που αρκέστηκε στην 14η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Brno MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα