• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: "Σπουδαίο Επίτευγμα"
Ο Ιταλός συνοψίζει τη φετινή του πορεία.
Νέα 25/10/2009 - 11:11

Ο Valentino Rossi πήρε στην Sepang το δωδέκατο φετινό του βάθρο – και 163ο στην καριέρα του, σε όλες τις κατηγορίες – εξασφαλίζοντας έτσι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2009.

 

Ο Ιταλός ήταν ενθουσιασμένος με την επιτυχία του. "Ο σημερινός αγώνας έμοιαζε πολύ με τη φετινή σεζόν στην εξέλιξή του. Ήμασταν γρήγοροι στο στεγνό, όταν όμως η βροχή ξεκίνησε αναγκαστήκαμε να βγούμε στην πίστα, χωρίς ρυθμίσεις για βρεγμένο αγώνα", δήλωσε ο Ιταλός.

 

"Για εμένα, αυτό το Πρωτάθλημα είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα. Είναι ο έβδομος Τίτλος μου στα MotoGP και ο ένατος της καριέρας μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της Yamaha για την εκπληκτική δουλειά τους και όλους τους μηχανικούς, τον Jeremy (Burgess) και όλους τους φίλους μου", συμπλήρωσε ο Πρωταθλητής.

 

"Μέσα στη σεζόν είχα σπουδαίους αντιπάλους και ιδιαίτερα τον Jorge, με τον οποίο έδωσα εκπληκτικές μάχες. Είναι μεγάλος αναβάτης και του αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαστε ξανά στην κορυφή και τώρα θέλουμε να ξεκουραστούμε λίγο και να απολαύσουμε αυτή την επιτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος", ολοκλήρωσε ο Rossi.

Επόμενο άρθρο »

STONER: "Σχεδόν τέλεια η επιστροφή μου."

« Προηγούμενο άρθρο

SEPANG 250cc: Νικητής ο Aoyama.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα