• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: "Σχεδόν τέλεια η επιστροφή μου."
Ολική επαναφορά για τον Αυστραλό.
Νέα 25/10/2009 - 11:41

Η δεύτερη θέση του Casey Stoner, με την επιστροφή του στη δράση στο Estroril συνοδεύτηκε από δύο νίκες στους επόμενους αγώνες, αποδεικνύοντας ότι ο Αυστραλός είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματά του.

 

Ο Stoner έδωσε, όπως συνηθίζει, σεμινάριο οδήγησης στη βρεγμένη πίστα της Μαλαισίας και πήρε τη νίκη με διαφορά 15 δευτερολέπτων από το δεύτερο, Dani Pedrosa. Ο Αυστραλός ήταν αρκετά συγκρατημένος στις δηλώσεις του: "Οι συνθήκες ήταν ίδιες για όλους σήμερα και κανείς μας δεν ήταν προετοιμασμένος για βροχή. Έκανα μέτριο ξεκίνημα και προσπεράστηκα από αρκετούς αναβάτες. Βγαίνοντας από τη δεύτερη στροφή ήμουν τέταρτος, αλλά κατάφερα να ανέβω στην κορυφή. Δοκίμασα να πιέσω σε αυτές τις άσχημες συνθήκες και η μοτοσυκλέτα συμπεριφέρθηκε καταπληκτικά. Δεν περίμενα να σχηματίσω τόσο μεγάλη διαφορά και συνέχισα να πιέζω δυνατά μέχρι και τα μέσα του αγώνα. Όταν απέκτησα απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους, έκοψα λίγο το ρυθμό μου."

 

"Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο για φέτος, μετά από τη σεζόν που είχα. Οι τρεις τελευταίοι αγώνες ήταν σχεδόν τέλειοι. Τώρα στοχεύω σε μια καλή επίδοση στην πίστα της Valencia, η οποία μου αρέσει πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα μου, τους υποστηρικτές μου και τους γιατρούς που μου έχουν βοηθήσει. Είναι υπέροχο να επιστρέφω και να παίρνω τόσο καλά αποτελέσματα", ολοκλήρωσε ο νικητής του αγώνα της Sepang.

Επόμενο άρθρο »

ΜOTOGP: Η λίστα με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: "Σπουδαίο Επίτευγμα"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα