• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto2: ΚΑΤ
Στην pole o Bagnaia!
Νέα 30/06/2018 - 19:53

Δεν έχει χάσει μέχρι τώρα καμμία πρώτη θέση ο Pecco Bagnaia κι έτσι δυνατά συνέχισε και στις κατατακτήριες δοκιμές σήμερα.

 

Μετά την πρώτη θέση στις ΕΔ1-2-3, ο Ιταλός αναβάτης κατάφερε να πάρει την pole position, την 3η της καριέρας του και 2η στην κατηγορία της Moto2.

 

Οι κατατακτήριες διακόπηκαν στα τελευταία 3,30 λεπτά εξαιτίας μιας πτώσης του Niki Tuuli και όταν οι οδηγοί επανήλθαν στην πίστα, κανείς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το χρόνο του Bagnaia.

 

Μαζί του στην πρώτη σειρά ο πολύ δυνατός - και στο Assen - Marcel Schrotter αλλά και ο ομόσταυλός του στην SKY VR46, Luca Marini.

 

Ο Marini, ετεροθαλής αδερφός του Rossi, πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα και για πρώτη φορά θα ξεκινήσει Αγώνα της Moto2 από την πρώτη σειρά.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Alex Marquez που δεν απέφυγε την πτώση, ενώ δίπλα του θα είναι ο Xavi Vierge και ο Sam Lowes.

 

Οι έξι πρώτοι οδηγοί είχαν μεταξύ τους διαφορά μικρότερη από δυο δέκατα, ενώ οι 11 πρώτοι είχαν διαφορά μικρότερη από τρία δέκατα!

 

Ο νικητής του Montmelo, ο Fabio Quartararo, έκανε τον 7ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Locatelli που έκανε τις καλύτερές του κατατακτήριες στην Moto2.

 

Τη δεκάδα των πρώτων έκλεισαν οι Jorge Navarro (είχε πτώση) και Joan Mir που άφησε για 4χιλ πίσω του τον Mattia Pasini.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Η αρχή έγινε!

« Προηγούμενο άρθρο

Άσσεν, ΚΑΤ: Ο Marquez στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα