• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άσσεν, ΚΑΤ: Ο Marquez στην pole position
Στην 1η σειρά ο Rossi
Νέα 30/06/2018 - 16:37

O Marc Marquez πήρε την 75η pole position της καριέρας του σε 176 Αγώνες! Ο Ισπανός της Repsol Honda έγραψε έναν πολύ καλό χρόνο στο 1:32.791 και πήρε την 1η θέση με πολύ μικρή διαφορά από τον Cal Crutchlow της LCR Honda που οδήγησε εντυπωσιακά. Ο Valentino Rossi με την Yamaha M1 συμπλήρωσε την πρώτη σειρά της εκκίνησης με έναν εξαιρετικό τελευταίο γύρο, μόλις 0.059 του δευτερολέπτου από τον χρόνο του πρώτου! Ελάχιστα πίσω του, μόλις 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου ο Andrea Dovizioso με την Ducati. Ο Alex Rins έβαλε την Suzuki του στη μέση της 2ης σειράς της εκκίνησης, λίγο μπροστά από τον Maveric Vinales που είναι η 2η Yamaha στις δύο πρώτες σειρές.

Στην 7η θέση ο Aleix Espargaro που έδειξε δυνατός με την Aprilia που σε αυτήν τη διαδικασία υστερούσε μόλις 4χλμ/ώρα σε τελική από την ταχύτερη στη ευθεία που είναι η Ducati του Dovi με 315.5χλμ/ώρα. Δίπλα του 8ος ο Johann Zarco που χρειάστηκε να περάσει από τις ΚΑΤ1, και υστερεί μόλις 0.281 του δευτερολέπτου από την pole position! O Andrea Iannone συμπληρώνει την 3η σειρά της εκκίνησης. Τρεις Ducati στην 4η σειρά, με τους Lorenzo, Petrucci, Bautista.

O Takaaki Nakagami με την δορυφορική του Honda ξεκινά 13oς, μετά από καλή παρουσία στις ΚΑΤ1. Rabat & Syahrin στην 5η σειρά μαζί του.

Ο Miller στην 16η θέση, μακρυά από τον καλό του εαυτό, όπως και ο Dani Pedrosa που ξεκινά 18ος! O Franco Morbidelli δεν συμμετείχε στις Κατατακτήριες, καθώς διαγνώστηκε με σπάσιμο του αριστερού του χεριού, μετά τη σφοδρή πτώση του στις ΕΔ3!

 

Στο συνοδευτικό αρχείο τα αποτελέσματα αναλυτικά:

 

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα