• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3: ΚΑΤ
14η pole για τον Jorge Martin
Νέα 30/06/2018 - 14:50

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ήταν ο Jorge Martin αυτός που κατάφερε να πάρει την pole position στην κατηγορία της Moto3.

 

Ο Ισπανός ήταν πιο δυνατός απ’ όλους στα τελευταία λεπτά και έκανε το 1:42,039 που του χάρισε την 14η pole της καριέρας του.

 

Έτσι, ο Martin έγινε ο αναβάτης με τις περισσότερες pole positions στην ιστορία της Moto3, από το 2012 κι έπειτα.

 

Πίσω του, ο Enea Bastianini με μια διαφορά στα τρία δέκατα, ενώ μαζί τους στην πρώτη σειρά της εκκίνησης θα είναι ο Nicolo Bulega!

 

Ο Ιταλός, που στάθηκε άτυχος στο Montmelo, έκανε με διαφορά την καλύτερή του εμφάνιση σε κατατακτήριες δοκιμές για φέτος.

 

Μάλιστα, για πρώτη φορά μετά το Motegi πέρυσι, επιστρέφει και πάλι στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, ελπίζοντας σε μια καλή εμφάνιση αύριο.

 

Ο Aron Canet ανοίγει τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, μιας και δεν κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να μπει στους τρεις πρώτους.

 

Ο Lorenzo Dalla Porta έκανε μια από τις καλύτερές του εμφανίσεις σε κατατακτήριες δοκιμές της Moto3, ανεβαίνοντας στην 5η θέση μπροστά από τον McPhee.

 

Την 7η θέση πήρε ο Di Giannantonio και είναι αυτός που ανοίγει την τρίτη σειρά, ενώ στο πλάι του θα πάρουν θέση οι Bezzecchi και Ramirez.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Gabriel Rodrigo, που προέρχεται από το καλύτερό του αποτέλεσμα στην Moto3 και το πρώτο βάθρο της καριέρας του στο Montmelo.

Επόμενο άρθρο »

Άσσεν, ΚΑΤ: Ο Marquez στην pole position

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα