• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Νομίζω ότι....
....θα είμαστε γρήγοροι στο Assen!
Νέα 27/06/2018 - 14:17

Σημαντικό ήταν το τεστ στο Montmelo για τον Maverick Vinales, ο οποίος δούλεψε πολύ με γεμάτο ντεπόζιτο, προσομοιώνοντας τους πρώτους γύρους ενός Αγώνα.

 

Είναι ακριβώς σ’ αυτό το διάστημα που ο νεαρός Ισπανός χάνει αρκετά σε σχέση με τους αντιπάλους του και όταν - αργότερα - βρίσκει το ρυθμό του, είναι πολύ αργά.

 

Επομένως το τεστ στην Καταλονία ίσως αποδειχτεί ευεργετικό για τον Vinales, στην προσπάθεια που κάνει να βρει λύσεις στο πρόβλημά του.

 

Ο Ισπανός πηγαίνει τώρα στο Assen, για τον 8ο Γύρο της χρονιάς, σε μια πίστα που η Yamaha έχει δυνατή παράδοση.

 

Ο ίδιος, για μια ακόμη φορά ξεκινά με αισιόδοξες δηλώσεις πριν το Grand Prix αυτής της Κυριακής.

 

«Είμαι χαρούμενος γιατί ο επόμενος Αγώνας είναι στο φανταστικό Assen. Είμαστε σχεδόν στα μισά της σεζόν και φτάνουμε εκεί με καλή θέση στη βαθμολογία».

 

«Έτσι, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να βελτιωνόμαστε συνεχώς, στοχεύοντας στους περισσότερους δυνατούς βαθμούς».

 

«Είμαι χαρούμενος και για το θετικό τεστ που είχαμε στο Montmelo. Είχα καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα μου και νομίζω ότι μπορώ να είμαι γρήγορος στον επόμενο Αγώνα».

 

«Το κίνητρό μου είναι μεγάλο και την ίδια ώρα είμαι και πάρα πολύ συγκεντρωμένος. Φέτος κοιτάμε τον κάθε Αγώνα ξεχωριστά. Ας δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει η Κυριακή».

Επόμενο άρθρο »

Petronas και Yamaha μαζί!

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: Η Suzuki με ήθελε πιο πολύ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα