• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Η Suzuki με ήθελε πιο πολύ
Σε σχέση με την Honda
Νέα 27/06/2018 - 13:59

Ο Joan Mir εξηγεί ότι ο λόγος που υπέγραψε με την Suzuki, ήταν το γεγονός ότι τον ήθελαν περισσότερο σε σχέση με την Honda.

 

Μάλιστα είχε κυκλοφορήσει φήμη ότι ο Mir είχε υπογράψει προσύμφωνο με την Honda, το οποίο όμως ακυρώθηκε.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος ήταν ότι προβλεπόταν απ’ αυτό να ισοφαρίσει η Honda την όποια οικονομική προσφορά θα δεχόταν από εργοστάσιο ο Mir, κάτι που δεν ήθελαν στο HRC.

 

Όταν ρώτησαν τον Mir γιατί επέλεξε την Suzuki και όχι την Honda, απάντησε:

 

«Μου παρουσίασαν ένα πολύ καλό σχεδιασμό και ήταν αυτοί που με ήθελαν περισσότερο. Ήθελα να πάω κιόλας, μιας κι ένοιωθα ότι το στοίχημα με την Suzuki ήταν καλύτερο».

 

Το «μοντέλο» που ακολουθεί είναι αυτό του Maverick Vinales, ο οποίος πέρασε μια σεζόν στην Moto2 και μετά ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία με την Suzuki.

 

«Στην Moto2 μπορείς να μάθεις πολλά, αλλά είναι και το θέμα με τα διετή συμβόλαια στη μεγάλη κατηγορία που πρέπει να προσαρμοστείς σ’ αυτό».

 

Από την άλλη, ο Marc Marquez πέρασε δυο σεζόν στην Moto2, πήρε τον Τίτλο και μετά έκανε το βήμα για τη μεγάλη κατηγορία.

 

«Τότε είχα διαφορετική φιλοσοφία, που τώρα τα τελευταία χρόνια δεν ισχύει. Τότε, στα 125cc, αν δεν έπαιρνα τον Τίτλο δεν ήθελα ν’ ανέβω στην Moto2».

 

«Και όταν ήμουν στην Moto2, αν δεν κέρδιζα το Πρωτάθλημα δεν ήθελα ν’ ανέβω στη MotoGP».

 

«Αυτός είναι ο δικός μου τρόπος, διότι πιστεύω ότι είσαι έτοιμος όταν έχεις πάρει τον Τίτλο κι αυτός είναι και ο καλύτερος τρόπος ν’ ανέβεις κατηγορία».

 

«Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έτσι φτάνεις περισσότερο ή λιγότερο προετοιμασμένος. Ο Joan για παράδειγμα, φυσικά θα χρειαστεί χρόνο, αλλά αν έχεις το ταλέντο τότε αργά ή γρήγορα θα είσαι εκεί».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Νομίζω ότι....

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ανάμεικτα τα συναισθήματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα