• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Brno: Αγώνας 2
Άργησε, αλλά κέρδισε ο Lowes!
Νέα 10/06/2018 - 15:40

Περίμενε πολύ για την πρώτη του νίκη ο Alex Lowes της Yamaha και κατάφερε να την πάρει σήμερα στο δεύτερο Αγώνα του Brno.

 

Είναι η πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα, ενώ η Pata Yamaha έκανε το 1-2 με τον Michael Van der Mark για πρώτη φορά από το 2011.

 

Την ίδια ώρα στην Kawasaki βίωναν το δράμα, καθώς στον τρίτο γύρο του Αγώνα ήρθε μια σύγκρουση ανάμεσα σε Rea και Sykes που έθεσε εκτός μάχης τον πρώτο.

 

Ο Sykes κατάφερε να συνεχίσει τον Αγώνα, μόνο και μόνο για να πέσει και πάλι λίγο αργότερα. Ξαναμπήκε στον Αγώνα, αλλά τερμάτισε εκτός βαθμών (16ος).

 

Το περιστατικό της σύγκρουσης των δυο ομοσταύλων της Kawasaki εξετάστηκε από τους Αγωνοδίκες χωρίς να υπάρξει τιμωρία για κάποιον.

 

Ένα μεγάλο λάθος πλήρωσε και ο Marco Melandri της Ducati, ο οποίος αφότου πήρε την πρώτη θέση έκανε λάθος στα φρένα της 3 και βγήκε στα χαλίκια.

 

Με τον Melandri να χάνει θέσεις, παρουσιάστηκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Alex Lowes να πάρει τη νίκη και το κατάφερε όντας αλάνθαστος στο υπόλοιπο του Αγώνα.

 

Πίσω από το δίδυμο της Yamaha και με αρκετούς από τους δυνατούς αντιπάλους του εκτός συναγωνισμού, ο Chaz Davies κατάφερε να πάρει το βάθρο σ’ ένα ακόμα δύσκολο Σ/Κ για την Ducati.

 

Το καλύτερό της αποτέλεσμα σε Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας πήρε η Aprilia, που είδε τον Laverty να κερδίζει τον Savadori στη μάχη τους για την 4η θέση.

 

Ο Michael Rubin Rinaldi ανέκαμψε μετά την απογοήτευση του 1ου Αγώνα και πήρε την 6η θέση σήμερα, βάζοντας την Ducati του μπροστά από την Honda του Leon Camier.

 

Ο Xavi Fores (Ducati) ήταν 8ος, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Razgatlioglu (Kawasaki) και Ramos (Kawasaki).

Επόμενο άρθρο »

Barbera: Εκτός Moto2!

« Προηγούμενο άρθρο

Tο Kentucky Kid απέκτησε άγαλμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα