• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tο Kentucky Kid απέκτησε άγαλμα
Νέα 09/06/2018 - 19:07

Η μνήμη του Nicky Hayden τιμήθηκε στην πόλη του το Owensboro στο Kentucky των ΗΠΑ με ένα ωραίο άγαλμα που έχει πάρει τη θέση του σε κεντρικό σημείο. Το άγαλμα θυμίζει τον Τίτλο του το 2006 στο MotoGP™ και αποκαλύφθηκε από τον Δήμαρχο Tom Watson, ο οποίος ανακήρυξε την 9η Ιουνίου ως “Ημέρα Nicky Hayden Day” (6/9).

“Είμαστε υπερήφανοι που αποκαλύπτουμε το άγαλμα με το οποίο τιμούμε τον Nicky," είπε ο Δήμαρχος. "Δεν ήταν μόνο ένας παγκόσμιας κλάσης Πρωταθλητής, ήταν και μιας παγκόσμιας κλάσης άνθρωπος και είμαστε υπερήφανοι για το ότι αποκαλούσε το Owensboro σπίτι του. Ξέρουμε ότι η κληρονομιά του θα ζει για πάντα”. 

Η οικογένεια Hayden ήταν βέβαια παρούσα στην εκδήλωση και ο αδελφός του Tommy είπε:“Αυτή η εκδήλωση και το άγαλμα σημαίνει πολλά για την οικογένειά μας. Αυτό το χρόνο από την ημέρα του θανάτου του δεχτήκαμε τεράστια υποστήριξη από την τοπική κοινωνία και από ανθρώπους από όλον τον κόσμο. Ένα μέλος των οπαδών του Nicky μου είπε ότι θα ήθελαν να έχουν έναν προορισμό που να μπορούν να αποτίουν φόρο τιμής στον ήρωά τους και αυτό το άγαλμα προσφέρει αυτήν την ευκαιρία. Ελπίζω ότι θα θυμίζει και στους κατοίκους του Owensboro ότι είναι δυνατόν να πετύχεις μεγάλα πράγματα και να παραμένεις αληθινός στην κοινότητά του, όπως έκανε ο Nicky.”

 

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Brno: Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Brno: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα