• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Barbera: Εκτός Moto2!
Τον έπιασαν να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ
Νέα 11/06/2018 - 09:51

Ο πρώην αναβάτης της MotoGP Hector Barbera, εκδιώχθηκε από τη νυν ομάδα του στην Moto2 επειδή τον έπιασαν να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

Ο Ισπανός αναβάτης της ομάδας του Sito Pons (μέχρι πρότινος) δέχθηκε έλεγχο από αστυνομικούς στη Valencia.

 

Του έκαναν αλκοτέστ κι ενώ το όριο ήταν 0.25, ο Ισπανός αναβάτης είχε 0.67.

 

Άμεσα του αφαιρέθηκε το δίπλωμα, για ένα χρόνο και καταδικάστηκε σε 22 ημέρες κοινωνικής εργασίας.

 

Την επόμενη ημέρα μάλιστα, μόλις μαθεύτηκε το γεγονός, η ομάδα του Sito Pons ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.

 

Μετά από αυτό, ο ίδιος ο Barbera έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη δική του οπτική, με τα κυριότερα σημεία του κειμένου του να είναι:

 

«Θέλω να ξεκαθαρίσω τι έγινε πριν δυο ημέρες. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Ήμουν σε πάρτι γενεθλίων ενός καλού μου φίλου».

 

«Αργότερα η αστυνομία με σταμάτησε και μου έκανε αλκοτέστ και ήμουν θετικός, παρά το ότι η συμπεριφορά μου ήταν κανονική και η αστυνομία έγραψε ότι η γενικότερη κατάστασή μου ήταν καλή».

 

«Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία, καθόλου και αποδέχομαι τις συνέπειες. Το χειρότερο είναι ότι όλο αυτό επηρεάζει την οικογένεια, τους φίλους, τους συνεργάτες και την επαγγελματική μου καριέρα».

 

«Ακόμα κι όσοι πιστεύετε ότι το αξίζω, καταλαβαίνετε ότι είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα. Η λέξη «μετανοιώνω» είναι φτωχή για να εκφράσω τι νοιώθω».

 

«Ζητώ συγγνώμη απ’ όλους όσοι επηρεάστηκαν από αυτό και ευχαριστώ όσους μου συμπαραστέκονται σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή».

 

Δυστυχώς και στο παρελθόν ο Hector Barbera είχε πιαστεί για παρόμοια παράβαση, ενώ το 2014 τον έπιασαν να οδηγεί με ληγμένο δίπλωμα.

Επόμενο άρθρο »

Rea: Ο Sykes ήταν τρελός!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Brno: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα