• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2: Αγώνας
Τρίτη φετινή νίκη για Bagnaia
Νέα 20/05/2018 - 15:10

Την τρίτη του φετινή νίκη και το τέταρτό του βάθρο σε πέντε Αγώνες πήρε ο Pecco Bagnaia, εδραιώνοντας ακόμα περισσότερο την πρώτη του θέση στη βαθμολογία.

 

Ο Bagnaia, μαζί με τον Marquez, ήταν οι δυο που αμέσως ξεχώρισαν με το δυνατό τους ρυθμό και ξέφυγαν μπροστά.

 

Πιο πίσω, παρόμοιο ρυθμό είχαν τόσο ο Joan Mir, όσο και ο Xavi Vierge.

 

Ο τελευταίος έκλεψε την παράσταση και ήταν εντυπωσιακός. Ο ρυθμός του ήταν για βάθρο και θα ήταν εκεί, αν δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του.

 

Το πρόβλημα ήρθε πριν την έναρξη του γύρου προθέρμανσης, με τον Vierge να ήταν στο γκαράζ της ομάδας του και όχι στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Έτσι έπρεπε να ξεκινήσει τελευταίος από το σχηματισμό εκκίνησης, αλλά τελικά κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση!

 

Μπροστά ο Marquez είχε κάποια «περίεργα» προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του και φοβήθηκε ότι θα του έσβηνε, όπως είπε στο parc ferme!

 

Τελικά όμως πήρε αυτούς του πολύτιμους 20β, πίσω από τον Bagnaia που συνεχίζει να είναι πρώτος στη βαθμολογία με 25β διαφοράς από τον Oliveira.

 

Ο Πορτογάλος, σε μια πίστα που δεν του αρέσει, πήρε μια πολύ καλή 6η θέση και κυνήγησε στο τέλος την 5η από τον Vierge, χωρίς όμως να κάμψει την αντίσταση του Ισπανού.

 

Στο βάθρο ήταν και ο Joan Mir, ο οποίος μόλις στον 5ο του Αγώνα στην κατηγορία κατάφερε να πάρει το πρώτο του βάθρο στην κατηγορία.

 

Ο Schrotter είχε - στην αρχή - ρυθμό για μια θέση στο βάθρο, αλλά γρήγορα φάνηκε ότι δεν θα μπορούσε ν’ αντισταθεί στις ορέξεις του Mir.

 

Τους πρώτους του βαθμούς στην Moto2 πήρε ο Fenati, ανεβαίνοντας ως την 7η θέση ενώ στη δεκάδα ήταν και οι Quartararo, Binder και Manzi.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα